Η σχεδιάστρια μόδας, παρουσιάστρια και influencer, Alexa Chung, ανακοίνωσε μέσω του προφίλ της στο Instagram πως το brand ρούχων που είχε ξεκινήσει πριν περίπου 5 χρόνια, κλείνει λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Στην ανάρτησή της ανέφερε πως τα δύο τελευταία χρόνια τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά, λόγω της πανδημίας, και αναγκάζεται να δώσει ένα τέλος στη συγκεκριμένη επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Αναλυτικά έγραψε:

«Ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη μου τιμή που μπόρεσα να δημιουργήσω την γκαρνταρόμπα των ονείρων μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπέροχους πελάτες μας για την αγάπη που δείχνατε σε αυτή την γκαρνταρόμπα τα τελευταία 5 χρόνια — έχετε υπέροχο γούστο. Το να ιδρύσω και να διοικώ την δική μου εταιρεία ήταν ικανοποίηση για εμένα και μια διαδικασία δημιουργική, που με έκανε ευτυχισμένη και χαρούμενη.

Ωστόσο, τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια πρόκληση για τις περισσότερες μικρές, ανεξάρτητες επιχειρήσεις και η δική μας δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η απόφαση να κλείσω το brand μου δεν πάρθηκε καθόλου εύκολα και αυτό γιατί είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για το πάθος και τη δημιουργικότητα που έφερνε μαζί της η ομάδα της AlexaChung καθημερινά και την πίστη που είχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την προσπάθεια. Είμαι τόσο περήφανη για την εταιρεία που δημιουργήσαμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung)

Έπειτα από μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο και παρουσιάστρια, η Alexa Chung, ξεκίνησε το 2017 τη δική της εταιρεία μόδας. Η πρώτη της παρουσίαση σε εβδομάδα μόδας έγινε στο Λονδίνο και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το brand της έγινε γνωστό για το ιδιαίτερα άνετο outwear του και παρά το ότι συνεργαζόταν με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μόδας, οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας το έπληξαν κατάφορα.

Η τελευταία συλλογή του brand Alexa Chung αλλά και η limited edition συνεργασία της Alexa Chung με την Barbour θα είναι διαθέσιμες έως τις 31 Μαρτίου.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below