Στο πνεύμα των γιορτών που πλησιάζουν αλλά και της ανάγκης για ριζική ανανεώση κάθε χειμερινής γκαρνταρόμπας, έπειτα από δύο χρόνια καραντίνας, το αγοραστικό κοινό προσμένει με ανυπομονησία την πιο σπουδαία μέρα για shopping -δίχως αναστολές- την Black Friday. Καταφτάνει επιτέλους η ώρα που θα βγείτε στην αγορά προς αναζήτηση όλων των κομματιών που έχουν γεμίσει τις fashion λίστες σας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Σύμμαχός σας σε αυτό το μοναδικό αγοραστικό ταξίδι γίνεται, για ακόμη ένα έτος, η ‘ALE Black Friday.

Το απίστευτα chic και ενημερωμένο brand υποδέχεται την Black Friday 2021 με μία σειρά από λαχταριστές προσφορές, που θα σας εκπλήξουν. Οι άνετες γραμμές μαζί με τις μοντέρνες σιλουέτες και την απίστευτη ποιότητα βρίσκονται στον πυρήνα του DNA της ‘ALE. Κάνοντας εγγραφή στο newsletter της εταιρίας, θα ενημερωθείτε πρώτες για όλες τις θεαματικές πτώσεις των τιμών στα Βlack Friday ρούχα.

Ετοιμαστείτε να βρείτε μία ευρεία γκάμα πλεκτών σε όλες τις δημοφιλείς αποχρώσεις του χειμώνα αλλά και πλήθος σχεδίων σε παντελόνια και φούστες για ολοκληρωμένα σύνολα που θα ντύσουν κάθε σας στιγμή. Τα Βlack Friday παπούτσια θα σας εξασφαλίσουν επιλογές για κάθε εμφάνιση από τις ladylike γόβες μέχρι τα chunky μοκασίνια με τη χρυσή αγκράφα αλλά και τις κλασικές statement μπότες, που έρχονται σε μία ποικιλία σχεδίων.

Συντονιστείτε ώστε να λάβετε εγκαίρως στο mail σας τις προσφορές για τα πιο chic κομμάτια. Ό, τι χρειάζεστε για να απογειώσετε το χειμερινό σας στυλ θα το βρείτε στην ‘ALE Βlack Friday: μάξι φορέματα στα πιο ωραία μοτίβα της σεζόν, κοστούμια για εμφανίσεις που αποπνέουν μεγάλες δόσεις δυναμικότητας αλλά και άνετα πλεκτά σετ για όλες τις casual εξόδους της καθημερινότητας

Βρεθείτε απευθείας σε έναν μαγικό κόσμο αποκλειστικών προσφορών με λίγα απλά βήματα. Η φετινή Μαύρη Παρασκεύη γίνεται ακόμη μία φορά η ιδανική αφορμή για να γεμίσετε με απίστευτα δώρα τόσο τον εαυτό σας όσο και όλα σας τα αγαπημένα πρόσωπα. Η ‘ALE θα βρίσκεται ακόμη μία φορά στις τοπ επιλογές για ρούχα και παπούτσια που συνδυάζουν ασυναγώνιστη ποιότητα και στυλ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below