Η Black Friday πλησιάζει και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. Ακόμη μία χρονιά η Attrattivo υπόσχεται να ανανεώσει όλη σας τη χειμερινή γκαρνταρόμπα μέσα από λαχταριστές προσφορές στα πιο δημοφιλή κομμάτια της σεζόν. Κομψές σιλουέτες, ρετρό αξεσουάρ και η κλασική μποέμ αισθητική της αγαπημένης ελληνικής εταιρίας έρχονται να ντύσουν τη νέα σας καθημερινότητα.

Μία απλή εγγραφή στο newsletter του brand αρκεί για να ενημερωθείτε έγκαιρα για όλες τις υπερπροσφορές. Ετοιμαστείτε να μπείτε σε έναν υπέροχο κόσμο με όλα σας τα αγαπημένα κομμάτια στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στην Attrattivo Black Friday θα βρείτε όλες τις must-have τάσεις στα πλεκτά του φετινού χειμώνα: 60s μοτίβα, κλασικά καρό, διαχρονικά μονόχρωμα. Φυσικά θα είναι διαθέσιμη και μία ευρεία γκάμα office-wear για statement εμφανίσεις, που μπορούν εύκολα να σας συνοδεύσουν από το γραφείο στην πόλη.

Τα Black Friday παντελόνια θα σας εντυπωσιάσουν σε μία ευρεία γκάμα επιλογών στις πιο must υφές της σεζόν –κοτλέ, πλεκτό, σατινέ– ενώ οι Black Friday μπλούζες θα σας εξασφαλίσουν look ασυναγώνιστης κομψότητας. Μία απλή εγγραφή αρκεί για να ενημερωθείτε έγκαιρα, ώστε να βρείτε πρώτες όλα τα ρούχα που θα ντύσουν τη νέα σας καθημερινότητα με ασυναγώνιστο στυλ και άνεση.

Αν θέλετε τα χειμερινά σας σύνολα να αποπνέουν μία ακαταμάχητη κομψότητα φροντίστε να γεμίσετε το καλάθι σας με κλασικά κομμάτια –ζιβάγκο, πουκάμισα, tailored παντελόνια– σε μία από τις μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις του χειμώνα, το σοφιστικέ γκρι. Βγάλτε τις shopping λίστες σας, οργανωθείτε και ετοιμαστείτε να βιώσετε μία απολαυστική αγοραστική εμπειρία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below