Οι Dolce & Gabbana γιόρταζουν με υπερηφάνεια την ιταλική κληρονομιά τους κάθε σεζόν μέσα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους στο runway. Είτε πρόκειται για σιλουέτες, prints ή καμπάνιες, οι σχεδιαστές αγαπούν ο,τιδήποτε ιταλικό και τώρα ετοιμάζονται να βάλουν την υπογραφή τους σε κάτι ακόμα με καταγωγή από την Ιταλία: τα ζυμαρικά!

Το σχεδιαστικό ντουέτο συνεργάστηκε με τον Ιταλό παρασκευαστή ζυμαρικών Pastificio di Martino για να δημιουργήσει μια σειρά ζυμαρικών περιορισμένης διαθεσιμότητας. Τα ζυμαρικά πωλούνται σε μεταλλικά κουτιά, κάθε ένα από τα οποία περιέχει τέσσερις σακούλες ζυμαρικών σε διαφορετικά σχήματα ενώ 5000 κουτιά έχουν δημιουργηθεί συνολικά για παγκόσμια διανομή.

 Μαζί με τα ζυμαρικά, οι D & G δημιούργησαν μια ποδιά που φέρει τη φράση “La Famiglia, La Pasta, e L’Italia!” (η οποία μεταφράζεται ως “Οικογένεια, Ζυμαρικά και Ιταλία!”). Τόσο η ποδιά όσο και η συσκευασία ζυμαρικών διαθέτουν κόκκινο, μπλε και κίτρινο χρώμα όπως και μοτίβα από πλακάκια.

Τα κουτιά ζυμαρικών θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο από τις 15 Νοεμβρίου στο dimartinodolcegabbana.com και σε επιλεγμένα καταστήματα, ανά τον κόσμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below