Μερικές τάσεις της μόδας είναι κάπως δυσνόητες και αν δεν τις δοκιμάσεις είναι λίγο δύσκολο να τις καταλάβεις. Μια τέτοια περίπτωση είναι και μια τάση στα μαγιό, αρκετά δημοφιλής αυτή τη στιγμή, η οποία προκαλεί ερωτηματικά και θαυμαστικά.

Το ” wraparound” μπικίνι ή αλλιώς το “floss” μπικίνι -είναι ένα από τα πιο hot στυλ στην παραλία αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, κυκλοφορεί παντού όπως έχουν αποδείξει ορισμένες celebs, ποζάροντας πίνοντας μαργαρίτες δίπλα στην πισίνα. Επιπλέον λειτουργεί εξίσου καλά μέσα από τα αγαπημένα σου oversized blazer και κάτω από τα ψηλόμεσα παντελόνια σου.

Αλλά ας δούμε λίγο τι είναι ακριβώς. Το “floss” μπικίνι είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις ότι είναι: ένα μπικίνι με μακριά κορδόνια που τυλίγονται γύρω από τη μέση σου για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Είναι σέξι, διαφορετικό και δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας πιο τονισμένης μέσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Kαι μπορεί να μοιάζει όντως κάπως πολύπλοκο, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: Είναι ένα στυλ που αξίζει μια δοκιμή, ακόμα κι αν πρόκειται για μια γρήγορη φωτογράφιση για το instagram.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below