Η Bella Hadid φέρνει στο παρόν μια από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις της δεκαετίας των ’00s: το σούπερ- χαμηλόμεσο παντελόνι. Και όταν λέμε χαμηλόμεσο, το εννοούμε.

Από ό,τι φαίνεται μάλιστα η Bella είναι μεγάλη οπαδός του στυλ. Σε κάθε νέα εμφάνιση, τα παντελόνια της μοιάζουν να κατεβαίνουν όλο και πιο κάτω. Αλλά, πόσο χαμηλά μπορεί να φορέσει το παντελόνι της;

Στην τελευταία της εμφάνιση, την οποία μοιράστηκε στα Instagram Stories της, η Bella αψήφησε κάθε λογική και λάνσαρε ένα καρό μπικίνι μέσα από ένα ρετρό πράσινο κοστούμι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’70. Το παντελόνι του κοστουμιού στεκόταν μετά βίας χαμηλά στους γοφούς της για να αναδείξει το σλιπ του μπικίνι της. Η Bella συμπλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ένα ψηλό bun στα μαλλιά και μερικά κοσμήματα.

Αυτό είναι μόνο το πιο πρόσφατο παράδειγμα της Bella Hadid με χαμηλόμεσο παντελόνι. Λίγο πριν, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία ποζάρει μαζί με μια φίλη της, φορώντας ένα καφετί παντελόνι που έπρεπε κυριολεκτικά να κρατάει για να παραμείνει στη θέση του ενώ νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, το μοντέλο εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, φορώντας και πάλι ένα χαμηλόμεσο παντελόνι σε συνδυασμό με ένα crop-top.

View this post on Instagram

Chit chat w the Boss @laurielynnstark

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η Bella φοράει μόνο χαμηλόμεσα παντελόνια αφού της αρέσει να δοκιμάζει όλες τις τάσεις. Και δεν ξέρουμε πόσο χαμηλότερα θα φορέσει το παντελόνι της στο μέλλον, αλλά ξέρουμε ότι έχει την αυτοπεποίθηση να φορέσει ό,τιδήποτε και αυτό είναι το σημαντικό.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below