Η Kate Middleton έφτασε στην Εθνική Πινακοθήκη στο Λονδίνο την Παρασκευή για να συναντήσει τους φωτογράφους που περιλαμβάνονται στο νέο βιβλίο της, Hold Still, το οποίο έχει ήδη κατακτήσει τις λίστες των best-seller από την πρώτη του κιόλας μέρα.

Και ως συνήθως, η Δούκισσα του Cambridge έδειχνε ανεπιτήδευτα κομψή με ένα ζωηρό κόκκινο παλτό με κουμπιά στο μπροστινό μέρος.

@splashnews.com

Συμπλήρωσε την εμφάνιση με καφέ δερμάτινες στιλετο γόβες και μια αντίστοιχη καφέ μίνι τσάντα. Καθώς περπατούσε, αποκάλυπτε κι ένα μικρό μέρος από την πλισέ φούστα που φορούσε κάτω από το παλτό της.

Getty Images

Η Duchess προσχώρησε στην Book Fairy UK, μια οργάνωση αφιερωμένη στην κοινή χρήση βιβλίων με άλλους σε όλο τον κόσμο, για να αφήσει 150 αντίγραφα του νέου βιβλίου της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο λογαριασμός Instagram των Cambridges δημοσίευσε ένα βίντεο της Middleton την ώρα που άφηνε ένα αντίγραφο για να βρεθεί από ένα τυχερό άτομο. Και το ακόμη πιο συναρπαστικό; Κάθε αντίγραφο που διασκορπίστηκε στην Αγγλία περιέχει ένα γράμμα από την ίδια την Kate.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below