Οι καμπάνιες Miu Miu είναι πάντα πλούσιες και πολύχρωμες αλλά το νέο φιλμ που κυκλοφόρησε για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2017, με τίτλο “Hall Preservation and Other Stories,” είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Mε ένα καστ από μοντέλα και ηθοποιούς συμπεριλαμβανομένων των Kate Moss,  Νaomie Harris, Adwoa και Kesewa Aboah, Jean Campbell, Eliza Cumming, Jasmine Daniels, μαζί με την Brass Band του Preservation Hall, μια ποικιλία από δυνατά πρόσωπα ενσαρκώνουν το εκκεντρικό πνεύμα της συλλογής, το οποίο η Miuccia Prada περιέγραψε ως «την τρέλα της αίγλης αυτή τη στιγμή, μπροστά σε ένα πολύ αβέβαιο μέλλον».

Mε styling από την Katie Grand και μέσα από το φακό του φωτογράφου Alasdair McLellan, η διαφημιστική καμπάνια λαμβάνει χώρα στη Νέα Ορλεάνη, αντιπαραθέτοντας ορόσημα και τοπία, το παλιό και το σύγχρονο σε ένα κολάζ ξεθωριασμένων και ζωντανών χρωμάτων. Οι εικόνες υπογραμμίζουν τα ζωηρά πανωφόρια από συνθετική γούνα, τα συγκλονιστικά ψυχεδελικά μοτίβα, τα λαμπερά σκουλαρίκια και τα στολισμένα με φτερά καπέλα και παπούτσια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below