Η Sarah Jessica Parker είναι εξίσου πιθανό να φορέσει ένα λαμπερό φόρεμα με παγιέτες και glittery mary janes όσο κι ένα skinny τζιν με αθλητικά παπούτσια και γι ‘αυτόν ακριβώς τον λόγο λατρεύουμε να παρακολουθούμε το στυλ της. Είναι επίσης πολύ καλή στο πρακτικό χειμερινό ντύσιμο και το απέδειξε ακόμα μια φορά με την πιο πρόσφατη εμφάνισή της.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Parker βρέθηκε στη Νέα Υόρκη φορώντας το Woolrich Arctic Parka, ένα από τα πιο πρακτικά πανωφόρια που έχουμε δει τελευταία.

Splash NewsΕίναι κατασκευασμένο από το ανθεκτικό στο νερό υλικό, Teflon κι έχει ειδικό φινίρισμα για να αντιστέκεται το χιόνι και τον αέρα. Έχει επίσης μια κουκούλα με αποσπώμενη γούνα και τέσσερις τσέπες για να κρατάει τα χέρια σου ζεστά. Και το καλύτερο από όλα; Μια παλαιότερη εκδοχή του είναι διαθέσιμη προς πώληση αυτή τη στιγμή στο Amazon και μάλιστα σε μια αρκετά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Woolrich Arctic Parka

Αν λοιπόν αναζητάς ένα πρακτικό πανωφόρι για τις κρύες μέρες του χειμώνα αξίζει να επενδύσεις στο Woolrich Parka το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει μια σφραγίδα έγκρισης από την SJP.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below