Λατρεμένη για την προσέγγισή της στο 70’s στυλ, η Sienna Miller είναι ταυτόχρονα καλοντυμένη και απίστευτα stylish. Είτε με ένα βραδινό φόρεμα υψηλής ραπτικής, ένα ρομαντικό δαντελένιο playsuit ή ένα κλασικό δερμάτινο τζάκετ και τζιν, κάθε της εμφάνιση είναι μια πηγή ενδυματολογικής έμπνευσης και το πιο πρόσφατο look της δεν αποτέλεσε φυσικά εξαίρεση.

H ηθοποιός εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη μαζί με την κόρη της Marlowe με μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή παπουτσιών. Φορούσε λεοπάρ κολάν, ένα οversized κολάν και ένα ζευγάρι Gucci logo μπότες οι οποίες είναι ουσιαστικά η designers απάντηση στις μπότες Ugg (και συγκεκριμένα, στις Classic mini boots).

Οι εν λόγω Gucci μπότες είναι κατασκευασμένες από μάλλινο ύφασμα με το διπλό G μοτίβο της μάρκας κι έχουν επένδυση από faux γούνα. Με λίγα λόγια, είναι οι πιο cosy μπότες-παντόφλες που μπορείς να φορέσεις και έξω. Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε τις Uggs για την άνεση και τηνπρακτικότητά τους, αλλά εάν αναζητάς κάτι πιο πολυτελές και αγαπάς τo logomania trend, προτείνουμε να αποκτήσεις τις μπότες της Miller προτού να ξεπουλήσουν (κάτι που μπορεί να συμβεί γρήγορα).

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below