Δεν αποκαλούν τη Victoria Beckham “Posh Spice” για το τίποτα. Έχει ταλέντο να δημιουργεί ρούχα που δείχνουν πάντα εκλεπτυσμένα και ακριβά και αυτό ισχύει ακόμη και για τις πιο απίθανες κατηγορίες ενδυμάτων, όπως είναι το loungewear. Καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται για ένα εθνικό lockdown διάρκειας ενός μήνα αυτήν την εβδομάδα, η σχεδιάστρια μοιράστηκε σήμερα στο Instagram τη νέα αγαπημένη της work-from-home εμφάνιση, η οποία είναι και άνετη και κομψή. Όχι, δεν είναι κάποιο σετ φόρμας, αλλά είναι κοντά.

Μέσω μιας selfie, η Βeckham μοιράστηκε τη νέα της εμφάνιση: ένα πλεκτό σετ δύο κομματιών από το δικό της label που αποτελείται από ένα ριγέ ζιβάγκο και μια φούστα. Με τα φωτεινά χρώματα και την πλεκτή υφή, το VB σετ είναι το τέλειο μείγμα άνεσης και στυλ (ίσως για κάποιο Zoom meeting?).

Η Victoria συμπλήρωσε την εμφάνιση με μια θήκη τηλεφώνου με τα αρχικά της κι ένα ζευγάρι peep-toe μπότες σε εκρού απόχρωση που είναι και το αγαπημένο της στυλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Elasticated waistbands the VB way! 😂 Trying out working from home looks ready for the second lockdown… This #VVB two-piece is knitted so it’s super comfortable, warm and versatile x vb P.S. America, please vote today!! Thinking of you xx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below