Το ζεύγος Beckham αντάλλαξε όρκους γάμου πριν από 21 χρόνια. Και η Victoria απέδειξε ότι ο έρωτάς τους είναι ακόμα πολύ ζωντανός, δημοσιεύοντας το σύνολο που επέλεξε να φορέσει για το χθεσινό ραντεβού  με τον σύζυγό της, David.

Η σχεδιάστρια μόδας, αποκάλυψε ότι φορούσε τo «sex pants» της πριν ρωτήσει τι θα φορούσε το άλλο μισό της για τη βραδινή τους έξοδο. To συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο με ένα ζευγάρι στιλέτο γόβες.

Σε ένα δεύτερο snap η Victoria τόλμησε να ισορροπήσει σε μια σκάλα με τα πανύψηλα τακούνια της, για να πάρει κάτι από ένα ντουλάπι, με τη φωτογραφία να έχει τραβηχτεί από πίσω.

Παράλληλα με τη φωτογραφία της στην κουζίνα, έγραψε: «Οι θεές του νοικοκυριού φορούν πλαστικά παντελόνια! Φτιαχνοντας σνακ για τα παιδιά πριν από το το ραντεβού … ανυπομονώ να δω τι φοράς εσύ @davidbeckham #sexpants. ”

Η Victoria είχε αστειευτεί στο παρελθόν για τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού κι έλεγε πόσο «τυχερή» είναι που έχει τον πρώην ποδοσφαιριστή ως «αδερφή ψυχή της» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο The View πέρυσι. Όσο για την ερώτηση σε σχέση με τη σεξουαλική ζωή τους  Βικτώρια απάντησε: “Μην ανησυχείτε γι ‘αυτό!”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below