Mένουν λίγες ώρες μέχρι την επίδειξη της τελευταίας της συλλογής της Victoria Beckham στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, αλλά βρήκε λίγο χρόνο για να μοιραστεί μερικές στιγμές από τα παρασκήνια.

Η σχεδιάστρια μόδας έδωσε στους fans της μια γεύση από τις προετοιμασίες, παρουσιάζοντας μερικά από τα αγαπημένα της κομμάτια από τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 πριν από την αυριανή επίδειξή της κι εμείς πάθαμε μια μικρή εμμονή με το πολύχρωμο οutfit της .

“Από την κορυφή μέχρι τα νύχια # VBPSS21”, έγραψε σε μια φωτογραφία στα stories της στο Instagram. Σε μια selfie στον καθρέφτη, η 46χρονη έδειχνε πιο κομψή από ποτέ ντυμένη με ένα denim ψηλόμεσο παντελόνι, με σκούρες τσέπες, τις οποίες συνδύασε με ένα ριγέ πολύχρωμο πουλόβερ. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, πρόσθεσε μια καφέ δερμάτινη ζώνη.

“Μάσκα, κι έτοιμη για τις πρόβες”, συνέχισε. Ακόμα κι αν αυτή τη φορά το σόου της VB θα είναι ψηφιακό και δεν μπορεί να έχει ολόκληρη την οικογένεια Beckham στο front row για να την υποστηρίξει, η αυριανή μέρα παραμένει συναρπαστική.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below