Για πολλούς, μια ταλαιπωρημένη και φθαρμένη τσάντα Birkin είναι κάτι σαν παράσημο. Η υπερβολική χρήση της τσάντας Hermès είναι μια παράδοση που τιμάται στην εποχή μας και ειδικά στον κόσμο  της υψηλής μόδας στο TikTok.

Υπάρχει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για εκείνους που δεν κρατούν τις Birkin και τις Kelly τους σε ένα βάθρο στην ντουλάπα τους, αλλά τις κρατούν και βγαίνουν έξω και, ως εκ τούτου, οι τσάντες τους έχουν σημάδια αυτής της χρήσης. Η τάση έχει γίνει τόσο μεγάλη που κέρδισε την προσοχή της Julia Fox, η οποία το χρησιμοποίησε ως ευκαιρία για να επιδείξει την κατάσταση της δικής της τσάντας, η οποία έχει δει σίγουρα καλύτερες μέρες στο παρελθόν.

Mια φθαρμένη Birkin είναι τόσο κομψή γιατί υποδηλώνει ότι δεν είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο που πρέπει να το διατηρήσεις παρθένο», σχολίασε πρόσφατα σχετικά με το θέμα ο TikToker @prettycritical. «Αντίθετα, είναι μια καθημερινή πολυτέλεια για εσάς και αισθάνεστε άνετα να χρησιμοποιείτε ακριβά πράγματα μέρα με τη μέρα». Εκεί μπήκε η Fox με το δικό της βίντεο, και την γκρι ανθρακί Birkin της. «Λοιπόν, την αγαπώ», είπε η Fox ξεκινώντας το βίντεο. «Αλλά έχει περάσει πολλά». Η ηθοποιός εστίασε στο πάνω μέρος της τσάντας, όπου φαίνεται καθαρά μια γρατζουνιά. «Στην πραγματικότητα δέχτηκε επίθεση από μαχαίρι», εξήγησε η Fox. Ένα άλλο πλάνο στο πλάι έδειξε μεγαλύτερη ζημιά. «Μπορείτε να δείτε λίγο από το σημείο που γλίστρησε το μαχαίρι και χτύπησε και στο πλάι της τσάντας».

Και κάπως έτσι, η Fox μάλλον κέρδισε μόλις το βραβείο της πιο ταλαιπωρημένης Birkin αν και δυστυχώς, δεν διηγήθηκε την ιστορία για το πώς, πότε και γιατί δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.

Δείτε παρακάτω τις εικόνες:

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below