Όσο πιο κοντά πλησιάζουμε στις διακοπές, τόσο πιο γιορτινές γίνονται και οι εμφανίσεις των διασημοτήτων. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα; Η τελευταία εμφάνιση της Victoria Beckham. H σχεδιάστρια βγήκε στο Λονδίνο χθες το πρωί, φορώντας ένα φωτεινό κόκκινο φόρεμα από τη συλλογή Resort 2021 της ομώνυμης σειράς της. Η χαλαρή σιλουέτα του και ο γιακάς με τις λεπτομέρειες από βολάν το έκαναν κατάλληλο για οποιαδήποτε εποχιακή γιορτή, αλλά η Beckham φόρεσε το look για μια επίσκεψη στο κατάστημά της στο Mayfair και για να προσθέσει λίγο χρώμα και λάμψη στην εργάσιμη ημέρα της.

Όσο για τα παπούτσια της ένα ζευγάρι επίσης κόκκινες ή μαύρες γόβες θα ήταν δύο αναμενόμενες επιλογές, αλλά η Βeckham λατρεύει να συνδυάζει απροσδόκητα χρώματα. Έτσι, συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι γόβες σε νέον ροζ απόχρωση.

Η αγάπη της Beckham για τα παπούτσια σε νέον αποχρώσεις ξεκινάει από αρκετά χρόνια πριν. Ενώ το γούστο της είναι μινιμαλιστικό, τα παπούτσια είναι ένα κομμάτι στο οποίο της αρέσει να πειραματίζεται.

Επιπλέον η τολμηρή επιλογή της δείχνει ότι ακόμη και τα πιο κλασικά εορταστικά ρούχα μπορούν να δέιξουν μοντέρνα με μερικές έξυπνες και σύγχρονες πινελιές.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below