Η Kate Middleton συναντήθηκε με την Alicia Vikander στο πρώτο της βράδυ στη Σουηδία. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ μαζί με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, βρίσκονται σε μια τετραήμερη περιοδεία που θα περιλαμβάνει και μια στάση στη Νορβηγία. H φιλοξενούμενη από τον Βρετανό Πρεσβευτή στη Στοκχόλμη -Kate επέλεξε μια φλοράλ δημιουργία με την υπογραφή του οίκου Erdem.
Στις ίδιες εορταστικές εκδηλώσεις ήταν και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Alicia Vikander, που επέλεξε μια πιο μίνιμαλ εμφάνιση με ένα μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα Louis Vuitton.

Η Δούκισσα συχνά επιλέγει τον Erdem για παιχνιδιάρικα και εμπριμέ σύνολα για τις πρωινές της εμφανίσεις, όπως και τα πιο λαμπερά κομμάτια της ετικέτας για τις βραδινές. Το μακρυμάνικο, glossy φόρεμα που επέλεξε αυτή τη φορά είχε ένα έντονο μοτίβο για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά η λεπτή κιτρινοπράσινη απόχρωσή του έδινε και μια fashion forward αίσθηση. Αντίθετα, η Vikander διατήρησε τα πράγματα μοντέρνα με το νεο-grecian φόρεμα του Nicolas Ghesquière, ενώ οι μυτερές στιλέτο γόβες έδωσαν και στις δύο εμφανίσεις ένα κλασικό φινίρισμα.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below