Ο Giambattista Valli είναι ακόμα ένας σχεδιαστής που θα ασχοληθεί με το activewear. Ο couturier – του οποίου το brand περιλαμβάνει βραδινά κομμάτια και looks για το κόκκινο χαλί – ετοιμάζεται να λανσάρει μια σπορ σειρά περίπου 50-60 τεμαχίων. “Είναι μια capsule συλλογή όπου θα εκφράσουμε μια πιο λειτουργική πλευρά τoυ label, παραμένοντας πιστoί στην ατμόσφαιρα του σύγχρονου chic που είναι μέρος του DNA του”, δήλωσε ο Valli στο WWD. Ενώ οι δημιουργίες του Valli είναι διάσημες για την αίγλη τους, οι τελευταίες σεζόν τον έχουν δει να να σχεδιάζει μερικά πιο casual looks, ενώ το πρόσφατο ιστορικό του ως creative director της σειράς Gamme Rouge του Moncler τον είδε επίσης να μπαίνει σε πιο σπορ έδαφος.
Η συλλογή θα περιλαμβάνει φούστες, παντελόνια, μπλούζες και αθλητικές φόρμες – και θα κυκλοφορήσει από τον Ιανουάριο του 2018. Ο Valli δήλωσε επίσης ότι η γραμμή θα περιλαμβάνει εξοπλισμό après-ski όπως και μαγιό και αξεσουάρ για την παραλία. Οι τιμές θα κυμανθούν από τα 1.100 € έως τα 2.500 €.
“Δεν πρόκειται για δευτερεύουσα γραμμή”, εξήγησε ο σχεδιαστής προσθέτοντας ότι θα παρουσιαστεί στην πασαρέλα παράλληλα με τη βασική συλλογή. “Θέλουμε πραγματικά να αναπτύξουμε το εμπορικό σήμα προς κάθε κατεύθυνση. Αυτή είναι μόνο η αρχή.
Giambattista Valli S/S 2018
Giambattista Valli S/S 2018

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below