Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλοντυμένα ζευγάρια της βραδιάς στα βραβεία μόδας που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, η Priyanka επέλεξε μια ολόσωμη φλοράλ φόρμα με ασορτί, μακριά κάπα, δημιουργία του Richard Quinn, ενώ για να ολοκληρώσει το λουκ της επέλεξε αστραφτερά κοσμήματα Bulgari. Ο Nick Jonas από την άλλη, επέλεξε ένα κομψό κλασικό μαύρο κοστούμι από μοχέρ και μετάξι του οίκου Maison Margiela, αφήνοντας την εκθαμβωτική σύζυγό του να λάμψει. Ωστόσο, κομμάτι της εμφάνισής του κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και δεν ήταν άλλο από τα κόκκινα funky παπούτσια του, που ανήκουν στη νέα σειρά του οίκου Maison Margiela σε συνεργασία με την εταιρεία Reebok.

SPLASH NEWS

Αποφεύγοντας τα κλασικά επίσημα παπούτσια, ο Νικ τόνισε και αναβάθμισε το σύνολό του με ένα ζευγάρι κατακόκκινα αθλητικά που αποτελούν μια πιο μοντέρνα και φρέσκια εκδοχή των κλασικών Tabi παπουτσιών του οίκου. Νωρίτερα φέτος, ο οίκος Maison Margiela έδωσε μια artisanal πινελιά στα Instapump fury kicks της Reebok, με την συνεργασία τους να εξελίσσεται και τις δύο εταιρείες να δημιουργούν μια πιο αθλητική εκδοχή των θρυλικών Tabi παπουτσιών του οίκου Margiela. Η χαρακτηριστική split – toe λεπτομέρεια παρέμεινε ανέπαφη αλλά οι chunky σόλες και η γενικότερη σιλουέτα του, έδωσαν έναν νέο αέρα φρεσκάδας και δημιουργικότητας. Δεδομένης της φύσης των βραβείων (ότι επρόκειτο δηλαδή για βραβεία μόδας), η τολμηρή επιλογή παπουτσιών τού Nick Jonas, σε συνδυασμό με το σεμνό σχεδόν μονόχρωμο σμόκιν που φόρεσε, ήταν η τέλεια επιλογή για ένα απόλυτα stylish ντύσιμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below