Η Sarah Jessica Parker προσφέρει στο κοινό σχεδόν καθημερινή στυλιστική έμπνευση τον τελευταίο καιρό. Τη μία μέρα θα φορέσει τις εγκεκριμένες από το TikTok γκέτες σε συνδυασμό με τζιν, την επόμενη θα συνδυάσει πολλά διαφορετικά μοτίβα μαζί ενώ στη συνέχεια θα λανσάρει ένα λουλουδάτο φόρεμα πάνω από ένα καρό πουκάμισο με κάλτσες Gucci και κόκκινες γόβες.

Και μπορεί να μην έχουμε ιδέα ξέρουμε πώς μπορεί να μοιάζει το επόμενο outfit της, αλλά αυτό που ξέρουμε  σίγουρα είναι ότι θα το συμπληρώσει με μια μάσκα προσώπου Masqd. Τον τελευταίο καιρό προτμά μια τουίντ μάσκα από το brand, αλλά πριν από αυτήν δεν αποχωριζόταν ποτέ μια συγκεκριμένη κρυστάλλινη μάσκα από την Masqd. Και μπορεί να είναι λαμπερή κι εντυπωσιακή, αυτό όμως δεν την κάνει λιγότερο προστατευτική.

Splash News

Είναι κατασκευασμένη από μαλακό, αντιμικροβιακό βαμβάκι που δεν θα ερεθίζει το δέρμα και βοηθά στη μείωση των βακτηρίων μεταξύ των πλυσιμάτων. Διαθέτει επίσης μια επιπλέον θήκη φίλτρου για πρόσθετη προστασία, άνετους, ρυθμιζόμενους βρόχους αυτιών για να μην τραβάνε, και ένα λυγισμένο σύρμα στο σημείο της μύτης για την καταπολέμηση των ατμών στους φακούς των γυαλιών.

@splashnews.com

Ως πρόσθετο μπόνους, η μάσκα προσώπου της Parker υπήρξε επίσης αγαπημένη και της Jennifer Lopez. Με τις Parker και Lopez λοιπόν ανάμεσα στις διάσημες οπαδούς της, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ της μάρκας. Στην πραγματικότητα, η συγκεκριμένη μάσκα έχει εξαντληθεί και έχει επανέλθει σε στοκ συνολικά 14 φορές.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below