Ένα πραγματικό κόκκινο χαλί απαιτεί εκπληκτικά κοσμήματα και οι σταρ δεν απογοήτευσαν στην 93η απονομή των Όσκαρ. Παρόλο που η ίδια η τελετή μπορεί να μην είχε τη συνηθισμένη λάμψη και αίγλη λόγω της σχετικά περιορισμένης λίστας επισκεπτών, οι υποψήφιες και οι νικήτριες όμως έφεραν την απαραίτητη δόση λάμψης στο κόκκινο χαλί με τις στυλιστικές επιλογές τους.

Το Valentino φόρεμα της Zendaya, έγινε πραγματικά αντάξιο των Όσκαρ με διαμάντια Bulgari αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων. Το κολιέ της, από την επερχόμενη high jewellery συλλογή του ιταλικού οίκου, διαθέτει ένα κίτρινο διαμάντι Fancy Vivid έξι καρατίων στο κέντρο του και μπορεί να φορεθεί ως ένα κολιέ ή δύο.

Getty Images

Ο στυλίστας της ηθοποιού, Law Roach, δήλωσε μάλιστα ότι τα κοσμήματα ενέπνευσαν ολόκληρη την εμφάνιση. «Έχουμε ένα όμορφο φόρεμα, αλλά στο fitting, είχαμε μια ολόκληρη γκάμα από αυτά τα απίστευτα Bulgari κομμάτια και τα κοσμήματα έγιναν κυριολεκτικά oι πρωταγωνιστές του show», είπε.

Getty Images

Η ηθοποιός Andra Day συνδύασε το Vera Wang φόρεμά της με κλασικά σκουλαρίκια με κίτρινα και λευκά διαμάντια από την Tiffany & Co. Φορούσε επίσης ένα διαμαντένιο βραχιόλι Schlumberger και μια επιλογή από κοκτέιλ δαχτυλίδια από τον αμερικανικό οίκο κοσμημάτων.

Getty Images

Η Olivia Colman συνδύασε το κόκκινο Dior φόρεμά της με σκουλαρίκια από διαμάντια της Chopard, ενώ η Regina King, η Viola Davis και η Amanda Seyfried ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους με λευκά διαμάντια από την Forevermark.

Getty Images

Αποδεικνύοντας ότι ο κανόνας “less is more” μερικές φορές ισχύει ακόμη και για τα Όσκαρ, η υποψήφια για το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού, Vanessa Kirby εντυπωσίασε με ένα κολιέ 27,45 καρατίων με 1.112 λευκά διαμάντια, όλα φορεμένα προς τα πίσω, έτσι ώστε η μεγάλη διαμαντένια οβάλ σταγόνα να πέφτει στο κέντρο ανάμεσα στους ώμους της.

Getty Images

Kαι η Kirby δεν ήταν η μόνη που αγκάλιασε την old school γοητεία ενός διαμαντένιου κολιέ. Η ηθοποιός Maria Bakalova έκανε μια εμφάνιση που θύμιζε παλιό Χόλιγουντ με ένα κολιέ από διαμάντια και μια σκουλαρίκια chandelier από τον οίκο Moussaieff.

Getty Images

Η Reese Witherspoon κράτησε τα πράγματα κλασικά με σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια Bulgari, όπως και η Glenn Close, η οποία φορούσε σκουλαρίκια 33 καρατίων από τον Fred Leighton. Η Angela Bassett, εν τω μεταξύ, επέλεξε διαμάντια και ρουμπίνια από την Chopard για να συνδυάσει με το Alberta Ferretti φόρεμά της.

Getty Images

Υπήρξαν μερικές εξαιρέσεις στην κυριαρχία των διαμαντιών. Η Carey Mulligan φόρεσε σμαράγδια από τον Cartier και η Isla Fisher επέλεξε επίσης ένα σμαραγδένιο και διαμαντένιο κολιέ από την Bulgari, με ταιριαστά σκουλαρίκια.

Κερδίζοντας το βραβείο για το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο, η σκηνοθέτιδα Emerald Fennell ταίριαξε το  Gucci φόρεμά της με σκουλαρίκια από μοργανίτη και διαμάντια και ένα μοβ δαχτυλίδι με τουρμαλίνες, σχεδιασμένο από τον πατέρα της, τον Βρετανό κοσμηματοποιό Theo Fennell.

Getty Images

Ποζάροντας στο κόκκινο χαλί με φουσκωμένη κοιλια εγκυμοσύνης, αυτή ήταν σίγουρα μια νύχτα για το οικογενειακό άλμπουμ.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below