Η Anne Hathaway σπάνια εμφανίζεται με τζιν. Ωστόσο, όταν το κάνει, συνήθως επιλέγει τα στυλ και τις σιλουέτες που είναι απόλυτες τάσεις όχι μόνο για αυτή τη σεζόν, αλλά για αυτές που έρχονται. Αυτή ήταν η περίπτωση και της τελευταίας της εμφάνισης στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Μπορεί να μην το θυμάστε γιατί έχουν περάσει μερικές εβδομάδες, αλλά η ηθοποιός ήταν από τις πρώτες που φόρεσαν ρούχα από τις συλλογές για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 κατευθείαν από τις πασαρέλες, κατά τις πρόσφατες Εβδομάδες Μόδας.

Όντας μια από τις διασημότητες με τη δύναμη να παρακολουθούν τις πασαρέλες στην πρώτη σειρά, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι η Ηathaway έχει πάρει ήδη μια πρώτη γεύση των μεγαλύτερων τάσεων για την επόμενη χρονιά. Και για να λέμε την αλήθεια, έχει ήδη αρχίσει να λανσάρει τις νέες τάσεις ξεκινώτας με ένα cargo τζιν.

Τα cargo τζιν είναι τάση για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η Givenchy παρουσίασε φαρδιά τζιν που θυμίζουν τη δεκαετία του 2000, σε συνδυασμό με ένα μίνι τοπ και ένα μπεζ τζάκετ. Από την πλευρά της, η Coperni επέλεξε να το σετάρε με ένα γιλέκο χωρίς πουκάμισο από μέσα και, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, η Diesel το παρουσίασε ως μέρος μιας total τζιν εμφάνισης.

Diesel SS2023
Coperni SS2023
Givenchy SS2023

Ωστόσο, η Anne Hathaway τείνει πάντα να επιλέγει τον δρόμο της κομψότητας. Έτσι φόρεσε το δικό της έκανε με ένα κόκκινο μπλέιζερ, ροζ μακρυμάνικο πουκάμισο, φουλάρι στο λαιμό, γυαλιά ηλίου και μια τσάντα Gucci. Ενας συνδυασμός είναι ευέλικτος και εκλεπτυσμένος που αναμφίβολα θα εμπνεύσει πολλούς.

@erinwalshstyle

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below