Μετά την επιτυχία των τσαντών Bobby, 30 Montaigne και Book Tote, η Maria Grazia Chiuri συνεχίζει να σχεδιάζει συλλεκτικές τσάντες για τον Dior, με την κυκλοφορία του νέου διαχρονικού μοντέλου της από τη συλλογή Cruise 2021: την St Honoré, μια tote που πήρε το όνομά της από τη νέα μπουτίκ Dior που άνοιξε πρόσφατα στη rue Saint-Honoré, στην καρδιά του πρώτου διαμερίσματος του Παρισιού.

Ολοκληρώνοντας τη σειρά 30 Montaigne, η οποία αποτελείται από μια γκαρνταρόμπα διαχρονικών και εμβληματικών κομματιών που γιορτάζουν την κληρονομιά του Christian Dior, αυτό το νέο κομψό κομψό σχέδιο που τονίζεται από γραφικές και εκλεπτυσμένες καμπύλες έρχεται σε μια δομημένη και τετράγωνη σιλουέτα που θυμίζει την τσάντα Diorever η οποία εγκαταλείφθηκε από τον οίκο πριν από αρκετά χρόνια. Με δύο λαβές και αποσπώμενο ιμάντα που της επιτρέπει να φορεθεί με διαφορετικούς τρόπους – στο χέρι, στον ώμο και ως crossbody – αυτό το νέο must-have κομμάτι έχει επίσης ένα περιστρεφόμενο κούμπωμα με το σχήμα των αρχικών “CD” ( signature στοιχείο της σειράς 30 Montaigne) το οποίο στολίζει το καπάκι και ανοίγει για να αποκαλύψει ένα ευρύχωρο εσωτερικό, ενώ η υπογραφή “30 Montaigne” είναι διακριτικά ανάγλυφη στο πίσω μέρος της τσάντας.

Η St Honoré είναι φτιαγμένη από δύο είδη δέρματος κι έρχεται σε δύο μεγέθη και σε πέντε αποχρώσεις: μπλε, μαύρο, γκρι, εκρού και μπεζ. Τα αρχικά του Christian Dior διατίθενται σε σμάλτο για μια πιο σύγχρονη εμφάνιση στο μεσαίο μοντέλο, ή σε χρυσό για το μεγάλο μέγεθος. Ένα πραγματικό σύμβολο υπεροχής και μια ανανεωμένη δημιουργικότητα που αγνοεί τις τάσεις και δεν διακινδυνεύει να βγει εκτός μόδας.

 

 

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below