Η Nike με τα νέα αθλητικά bra Swoosh One Piece Pad και Ultrabreathe, δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες να τα δώσουν όλα στην προπόνηση, προσφέροντας τους την υποστήριξη που χρειάζονται. Το αθλητικό bra είναι βασικό στοιχείο άνεσης στην προπόνηση και η Nike φροντίζει να προσφέρει την καλύτερη λύση, αλλάζοντας την καθημερινότητα μας.


Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στα αθλητικά bra; Η τοποθέτηση της επένδυσης. Το Nike Swoosh One Piece Pad Sports Bra αλλάζει τα δεδομένα προστατεύοντας το σχήμα τους στήθους ακόμα και στις πιο έντονες κινήσεις. Η ενιαία επένδυση One Piece Pad αντέχει σε μεγάλο βάρος λειτουργώντας και ως τσέπη αποθήκευσης.
Παράλληλα η επένδυση τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα, ενώ το πάχος της είναι ελαφρώς μεγαλύτερο για περισσότερη κάλυψη και πιο ομοιόμορφο σχήμα του στήθους.

Σχεδιασμένη για να τοποθετείται εύκολα, η νέα αφρώδης επένδυση διαμορφώνεται ανά μέγεθος, με πιο ανθεκτικό ύφασμα στα μεγαλύτερα μεγέθη για καλύτερη υποστήριξη του στήθους.

Το Nike Ultrabreathe Sports Bra μας αφήνει να αναπνεύσουμε! Σχεδιασμένο με υλικά που εξασφαλίζουν 70% περισσότερο στεγνή αίσθηση και μοναδική στήριξη, το μοντέλο αυτό αποτελεί το πιο ελαφρύ και απορροφητικό sports bra της Nike.

Μετά από έρευνα σχετικά με τα σημεία του γυναικείου σώματος που ιδρώνουν περισσότερο, όπως τονίζει η Nicole Rendone, Senior Creative Director for Women’s Bras and Innovation της Nike, υπάρχουν κομμάτια του bra που αφήνουν εκτεθειμένο το δέρμα και του δίνουν τη δυνατότητα να αναπνέει εκεί που το έχει περισσότερο ανάγκη. Τα σημεία που είναι καλυμμένα με ύφασμα έχουν ανάγκη μεγαλύτερης υποστήριξης κατά
την κίνηση.


Το Nike Swoosh One Piece Pad Sports Bra θα είναι διαθέσιμο από την αρχή του νέου χρόνου στα καταστήματα και στο nike.com από τις 16 Ιανουαρίου 2020, ενώ το Nike Ultrabreathe Sports Bra κυκλοφορεί στις 30 Ιανουαρίου στα καταστήματα και από 6 Φεβρουαρίου στο nike.com.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below