Ο,τι και αν πιάνει στα χέρια του ο Virgil Abloh (ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής της Off-White), δείχνει να μετατρέπεται σε χρυσό. Από τις logo-ζώνες που κάθε γυναίκα θέλει να τυλίξει γύρω από τα jackets της μέχρι τα πάτσγουρκ τζιν που οι διασημότητες δεν χορταίνουν να φορούν, το νέο όραμα του σχεδιαστή για το urban ντύσιμο γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα ένα σχεδιαστή που ασχολείται μόνο με denim και hoodies, αφού η συλλογή του για την άνοιξη του 2018 περιλάμβανε τόσο εντυπωσιακά βραδινά party looks όσο και σύνολα φιλικά προς το επαγγελματικό περιβάλλον.
Επιπλέον, κάθε εμφάνιση ολοκληρώθηκε και με εκπληκτικά παπούτσια: Παπούτσια που αποτελούν μέρος μιας συνεργασίας με τον Jimmy Choo. Παπούτσια που ενώ ήταν κλασικά σε σιλουέτες ανατράπηκαν εντελώς και είτε καλύφθηκαν από διαφανές PVC ή διακοσμήθηκαν με φιόγκους σε γιγαντιαίες διαστάσεις.
Η Rihanna εμφανίστηκε πρώτη με ένα ζευγάρι λευκές μπότες που ονομάζονται Sara όπως και με ένα ζευγάρι γόβες επικαλυμμένες με PVC με το όνομα Claire, ενώ σύμφωνα με το Brownsfashion.com οι αγοραστές παρουσιάζουν τέτοιο ενδιαφέρον για τη συλλογή που μια λίστα αναμονής έχει αρχίσει ήδη να δημιουργείται. Αν αναρωτιέστε λοιπόν ποια είναι τα It παπούτσια που όλοι πρόκειται να φορέσουν το 2018, σας έχουμε την απάντηση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below