Η Sarah Staudinger, η σχεδιάστρια πίσω από τo cult brand μόδας, Staud, δοκιμάζει τις δυνάμεις της για πρώτη φορά στην κατηγορία των activewear σε συνεργασία με τη New Balance για μια μοναδική συλλογή. Η συνεργασία Staud x New Balance περιλαμβάνει ένα πολύχρωμο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια New Balance 997, όπως και φόρμες, σορτς για τρέξιμο, κολάν, μπλουζάκια, τζάκετ και τσάντες.

“Η λειτουργικότητα και η ευελιξία είναι βασικά στοιχεία, αλλά όχι εις βάρος του στυλ”, δήλωσε η ίδια η σχεδιάστρια σχετικά με τη συλλογή.

Η Staudinger κοίταξε παλιές φωτογραφίες της πριγκίπισσας Diana με αθλητικά ρούχα και μια φωτογραφία του 1978 της Susan Sarandon με New Balance στις Κάννες, η οποία “αντιπροσωπεύει την ουσία της συνεργασίας και βασίζεται στην ιδέα της θηλυκότητας, του coolness και της διαχρονικότητας”.

Η νέα συλλογή θα είναι διαθέσιμη για αγορά στους ιστότοπους της Staud και της New Balance από τις 14 Μαΐου, με τις τιμές για τα ρούχα να κυμαίνονται από τα 60 έως τα 180 ευρώ. Τα sneaker κοστίζουν περίπου 230 ευρώ, θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία, αλλά θα αποσταλούν τον Αύγουστο.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από την πολύχρωμη, καλοκαιρινή καμπάνια Staud x New Balance:

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below