Οποιον fashion editor και αν ρωτήσετε θα σας πει το ίδιο πράγμα για τα λεοπαρ prints: υπάρχουν καλές και κακές version. Είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσεις με λόγια-αφού έχει να κάνει περισσότερο με τη γενικότερη αίσθηση που αποπνέει- αλλά ένα καλό λεοπάρ print είναι συνήθως όσο πιο αυθεντικό γίνεται (όχι cartoonish, oύτε πολύ πορτοκαλί ή από εμφανώς συνθετικά ή γυαλιστερά υφάσματα) και μπορεί να είναι οικονομικά προσιτό, αλλά φαίνεται απίστευτα ακριβό. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να αποκτήσετε ένα ωραίο λεοπάρ κομμάτι.
Αυτή η θεωρία αποδείχθηκε και πάλι αυτή την εβδομάδα από ένα από τα αγαπημένα μας It-girls τη Laura Jackson, όταν εμφανίστηκε με αυτό το μάλλον τέλειο λεοπάρ παλτό.

Φορεμένο σε συνδυασμό με το βελούδινο φόρεμα Marks & Spencer που κάθε fashion girl αγοράζει αυτή τη στιγμή, το vintage παλτό της τηλεοπτικής παρουσιάστριας είναι το τέλειο fashion εύρημα. Μην ανησυχείτε, όμως υπάρχουν πολλές παρόμοιες, εξίσου κομψές παραλλαγές του εκεί έξω αυτή τη στιγμή και εμείς βρήκαμε ήδη ένα που του μοιάζει πολύ στην H&M:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below