Η Kate Middleton εκτιμάει ένα καλό συνδυασμό τζιν με trainers, ειδικά όταν βρίσκεται σε εξόδους που δεν απαιτούν επίσημη ενδυμασία.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν όταν έκανε το εμβόλιο της Covid-19 και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Μουσείο Φυσικών Επιστημών τον Ιούνιο. Για την περίσταση, φόρεσε ένα κοραλί σακάκι πάνω από ένα λευκό T-shirt, σε συνδυασμό με ένα ψηλόμεσο τζιν και ένα ζευγάρι από τα αγαπημένα της vegan sneakers από την Veja. Το ανοιχτόχρωμο παντελόν της έφτανε έως τον αστράγαλο, είχε ίσια γραμμή, και ήταν εκπληκτικά προσιτό, αφού ήταν από την αλυσίδα ρούχων & Other Stories.

Getty Images

Μόλις αυτό έγινε γνωστό, το τζιν ξεπούλησε και δεν μπορούμε να πούμε ότι μας έκανε εντυπωση αφού είναι εξαιρετικά κολακευτικό και ταιριάζει με τα πάντα.

Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι είναι τώρα ξανά διαθέσιμο, αλλά θα πρέπει να βιαστείς γιατί δεν αποκλείεται καθόλου να εξαντληθεί ξανά σε χρόνο ρεκόρ.

Favourite Cut Cropped 69 €, & Other Stories

Φόρεσε κι εσύ το δικό σου όπως η Kate σε συνδυασμό με ένα έξυπνο μπλέιζερ και sneakers τώρα και με ένα oversized πουλόβερ και μπότες με chynky σόλες αργότερα.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below