Για τις περισσότερες από εμάς το στυλ των καλοκαιρινών διακοπών διαφέρει σημαντικά από τα look που επιλέγουμε στην καθημερινότητά μας. Ξαφνικά, όταν ξεκινάει η οργάνωση των αγορών για τις επερχόμενες εξορμήσεις, σαν να πατιέται ένας διακόπτης και να υπερτερεί η πιο ανάλαφρη πλευρά μας, η οποία ανταλλάσσει τα καλοραμμένα λινά κοστούμια με δροσερά φορέματα, και τα ουδέτερα χρώματα με τους πιο ζωηρούς τόνους του ουράνιου τόξου.

Το κλειδί του καλοκαιρινού στυλ βρίσκεται στ’ αξεσουάρ. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες: η eco-freindly τσάντα που θα κρατήσουμε στην παραλία, τα chic σανδάλια που θα συνοδέψουν τις βόλτες μας στα γραφικά σοκάκια, τα πετσετέ σετ που θα βγάλουν στην επιφάνεια το american beach girl των 90s που κρύβουμε όλες μέσα μας και τα hair clips που θα «σώσουν» τα μαλλιά μας μετά τη θάλασσα. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, αποτελούν την πιο έξυπνη λύση για ελαφρύ πακετάρισμα, καθώς μπορούν να μεταμορφώσουν σε δευτερόλεπτα οποιοδήποτε σύνολο, δίχως να πιάνουν ιδιαίτερο χώρο στη βαλίτσα.

Aυτή τη σεζόν, δίνουμε προτεραιότητα στις χειροποίητες δημιουργίες που σέβονται το περιβάλλον, επιλέγοντας μακραμέ, πετσετέ και κροσέ αξεσουάρ που τοποθετούν στο επίκεντρο την ομορφιά της ανθρώπινης δεξιοτεχνίας. Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης της επόμενης απόδρασης σας και έχετε μπει ήδη σε mood οργάνωσης της βαλίτσας σας, σκεφτείτε έντονα χρώματα, boho τσάντες που μπορούν να προσφέρουν μία χαλαρή νότα στο συνδυασμό: ντένιμ σορτς και λευκό tank top και ρομαντικά μαγιό τα οποία μπορούν να μεταμορφωθούν σε τοπ απλά και μόνο με την προσθήκη ενός παρεό-φούστα.

Courtesy
1
Mango
Courtesy
2
Calzedonia
Courtesy
3
Sisterhood.K
Courtesy
4
Sleeper
Courtesy
5
Sleeper

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below