30 χρόνια Marie Claire και Lancôme: Οι νότες της αληθινής ευτυχίας

Το θρυλικό άρωμα La vie est belle της Lancôme μας καλεί να μοιραστούμε την ευτυχία με ένα λαμπερό χαμόγελο, και ένα μήνυμα αγάπης. Και αυτή είναι μία ακόμη όμορφη αφορμή για να γιορτάζουμε καθημερινά.…

Το θρυλικό άρωμα La vie est belle της Lancôme μας καλεί να μοιραστούμε την ευτυχία με ένα λαμπερό χαμόγελο, και ένα μήνυμα αγάπης. Και αυτή είναι μία ακόμη όμορφη αφορμή για να γιορτάζουμε καθημερινά.

Η ζωή είναι ωραία! Αυτό είναι το μήνυμα που δηλώνει το ίδιο το όνομα του αρώματος La vie est belle της Lancôme. Επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της ευτυχίας απαλλαγμένη από κάθε σύμβαση, η σύγχρονη ανεξάρτητη γυναίκα αποζητά την ελευθερία και αντανακλά τη μοντέρνα θηλυκότητα. Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από ένα γυναικείο χαμόγελο και δεν υπάρχει πιο κατάλληλη από την Julia Roberts για να αποτυπώσει την ευτυχία μέσα από το λαμπερό πρόσωπό της.

Το άρωμα συνδυάζει την ευγένεια της ίριδας με το βάθος του πατσουλί και τον νοσταλγικό χαρακτήρα της gourmand συμφωνίας. Μία λαμπερή εσάνς που εκφράζει μία γεμάτη ζωή. Το 2012 η Julia Roberts μας προσκάλεσε να σπάσουμε τα δεσμά και το 2015 ανακαλύψαμε το μονοπάτι της ευτυχίας. Σήμερα, λοιπόν, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, δίνει μια νέα έννοια στην ευτυχία: Who will you make happy today?


Ένα ακαταμάχητο μήνυμα, καθώς η ευτυχία είναι ακόμα πιο αληθινή όταν τη μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Αυτός είναι άλλωστε και ο καλύτερος τρόπος να πολλαπλασιάσουμε κάθε μας συναίσθημα και να μάθουμε ότι ευτυχία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός.