30 χρόνια Marie Claire και Versace: o ερωτισμός του νέου αρώματος Versace Dylan Blue

Ο αιχμηρός, σέξι και πολυτελής χαρακτήρας του Versace παραμένει αναλλοίωτος από τη δημιουργία του μέχρι και σήμερα. Τα αρώματα του οίκου συνδυάζουν σοφιστικέ και αισθησιακές νότες απογειώνοντας το sex-appeal κάθε γυναίκας. Η νέα εσάνς Versace Dylan Blue pour Femme είναι η απόλυτη έκφραση του γυναικείου δυναμισμού. …

Ο αιχμηρός, σέξι και πολυτελής χαρακτήρας του Versace παραμένει αναλλοίωτος από τη δημιουργία του μέχρι και σήμερα. Τα αρώματα του οίκου συνδυάζουν σοφιστικέ και αισθησιακές νότες απογειώνοντας το sex-appeal κάθε γυναίκας. Η νέα εσάνς Versace Dylan Blue pour Femme είναι η απόλυτη έκφραση του γυναικείου δυναμισμού.

1981

Η πρώτη αρωματική δημιουργία του οίκου ονομάζεται Gianni Versace for Women, ανήκει στην κατηγορία chypre-floral και έχει νότες από περγαμόντο, γαρδένια, lily of the valley, δέρμα, σανδαλόξυλο και κεχριμπάρι.

 

1995

Το άρωμα Versace Blonde δημιουργείται προς τιμήν της ξανθιάς Donatella Versace η οποία είναι και η μούσα στη διαφημιστική καμπάνια. Η εσάνς αποτελείται από τουμπερόζα, γαρύφαλλο, musk και σανδαλόξυλο.

2004

Γεννιέται η αρωματική οικογένεια Crystal με πρώτο το Crystal Noir. Νότες από κάρδαμο, γαρδένια, καρύδα, musk και κεχριμπάρι συνθέτουν την αισθησιακή αυτή αρωματική συγχορδία.

2018

Ο οίκος Versace δημιουργεί το Versace Dylan Blue pour Femme αποτίνοντας φόρο τιμής στη θηλυκότητα. Το μπουκάλι θυμίζει αμφορέα και στολίζεται από τη μέδουσα παραπέμποντας στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τη μυθολογία.

ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
Η σέξι, τολμηρή και λαμπερή ταυτότητα του οίκου περνάει από την πασαρέλα στην αρωματοποιία αποθεώνοντας τη γυναικεία ύπαρξη.


ΟΙ ΝΟΤΕΣ:
Το άρωμα αποτελεί έναν συνδυασμό από φραγκοστάφυλο, μήλο, γιασεμί και musk.