Οι περισσότεροι άνθρωποι μετά την Πρωτοχρονιά θέτουν καινούργιους στόχους με σκοπό να τους πραγματοποιήσουν κατά την διάρκεια του έτους, μιλάμε το γνωστό New Year’s Resolutions. Ευτυχώς το Internet για ακόμα μια φορά έσωσε τους επίδοξους αγχώδεις πελάτες και προτείνει με μια γρήγορη αναζήτηση τις καλύτερες επιλογές για να μπορέσεις να εκπληρώσεις τους στόχους σου πιο νωρίς.

1. Αγόρασε το βιβλίο “The 5-minute journal

Στόχος no1: ξεκίνα και τελείωσε την κάθε μέρα με ευγνωμοσύνη. Το συγκεκριμένο τετράδιο βασίζεται στην θετική ψυχολογική έρευνα και χιλιάδες άτομα που το χρησιμοποιούν, έχουν δει αυξημένη ευτυχία, καλύτερες σχέσεις και έχουν γίνει πιο αισιόδοξοι χαρακτήρες.

2. Αθλητικά παπούτσια ιδανικά για τρέξιμο

Στόχος no2: Ξεκίνα την γυμναστική σβήνοντας από την μνήμη σου τις φράσεις “θα ξεκινήσω από Δευτέρα” και “δεν έχω χρόνο”.

3. Αγόρασε έναν αυτόματο πολυμάγειρα

Στόχος no3: Απόφυγε το delivery και ξεκίνα να μαγειρεύεις κάνοντας νόστιμα φαγητά σε μηδενικό χρόνο. Το κατάλληλο gadget για πολυάσχολους ανθρώπους.

4. Κατέβασε και πλήρωσε το Buddhify

Στόχος no4: Ξεκίνα διαλογισμό κατεβάζοντας το application Buddhify και πληρώνοντας μόνο 4.99 δολλάρια για Apple και 2.99 δολλάρια για Android. Αυτή η εφαρμογή θα αποκρυπτογραφήσει τους φόβους σου και τις αρνητικές σκέψεις.

5.  Αγόρασε μαξιλάρια 

Στόχος no5: ένας απλός στόχος, αλλά ουσιαστικός, αφού η οργάνωση είναι το Α και το Ω για μια καλύτερη ζωή, οπότε ξεκίνα από τα μαξιλάρια και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.