Το Marie Claire Power Talk μια σειρά από ομιλίες που φέρνουν στο επίκεντρο της συζήτησης την ισότητα και την γυναικεία ηγεσία, άνοιξε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και το παρακολούθησαν ζωντανά μέσα από το marieclaire.gr και το protothema.gr 1.588.000 χρήστες και 283.883 μέσα από τα social media.

Η πρώτη μέρα του digital συνεδρίου του Marie Claire άνοιξε με καλεσμένη την Πρόεδρο του “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη με θέμα “Γυναίκες: για μια θέση στην Ιστορία”.

Τη σκυτάλη από την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη πήρε η Διευθύντρια Google Νοτίου και Ανατολικής Ευρώπης, Πέγκυ Αντωνάκου μιλώντας για τη θεματική “Γυναίκες: Για μια θέση στον ψηφιακό κόσμο“ και ακολούθησε πάνελ με ομιλήτριες τις Δήμητρα Ευαγγέλου, ψυχολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΔΠΘ, Αλεξία Κυριακοπούλου, παραγωγός ταινιών εικονικής πραγματικότητας, Μαρίλη Νίκα, μάνατζερ προϊόντων Τεχνητής Νοημοσύνης της Google και Μαρίτα Κοσμαδάκη, Δερματολόγος, επισκέπτρια λέκτορας δερματολογίας στο Boston University. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Βελίκα Καραβάλτσου.

Δες ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα.

Powered By:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below