Η πανδημία και τα μέτρα προστασίας που παίρνουμε για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας, επαναφέρουν στο προσκήνιο το ζήτημα της αποτελεσματικής καθαριότητας, καθώς και την επιτακτική ανάγκη να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί από ποτέ. Συνεπώς, θέμα ζωτικής σημασίας αποτελούν η τήρηση των κανόνων υγιεινής σε όλους τους χώρους του σπιτιού, όπως και η απολύμανση κάθε επιφάνειας που θα μπορούσε να είναι εστία μικροβίων και ιών. Πώς όμως, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διασφαλίσουμε την υγεία μας;

Ευτυχώς, η Klinex –η οποία δικαίως θεωρείται «ο ειδικός της απολύμανσης»- δημιούργησε το Aerosol 1 for All:  Ένα απολυμαντικό spray χωρίς χλώριο που εξουδετερώνει το 99,9% των ιών και βακτηρίων, με ένα απλό ψέκασμα.

Η χρήση του παρέχει την τέλεια λύση οπουδήποτε ενδέχεται να «συχνάζουν» μικρόβια: Από τα κλειδιά, τους διακόπτες, τους καναπέδες και το μπάνιο, μέχρι τα όργανα γυμναστικής, τα εργαλεία για τη βεράντα ή τον κήπο, τα αξεσουάρ των κατοικίδιων κλπ. Εν ολίγοις, το Aerosol 1 for All φτιάχτηκε για να ξενοιάσουμε από κάθε κίνδυνο. 

Παράλληλα, οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι εφιστούν την προσοχή μας στα μικρόβια «επισκέπτες». Προτείνουν δηλαδή, κάθε φορά που επιστρέφουμε στο σπίτι μας, να απολυμαίνουμε παπούτσια, τσάντες και σακίδια, παιδικά καθίσματα, καροτσάκια και ό,τι άλλο είναι πιθανό να μεταφέρει επικίνδυνους για την υγεία μας μικροοργανισμούς. Με το Aerosol 1 for All η παραπάνω διαδικασία γίνεται πανεύκολη.

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Το ίδιο ισχύει και για ό,τι «νέο» φέρνουμε στο χώρο μας. Από το ξεκίνημα της πανδημίας μέχρι και σήμερα, οι περισσότεροι από εμάς επιστρέφοντας από το σούπερ μάρκετ σαπουνίζουν ευλαβικά κάθε αντικείμενο που αγόρασαν. Στο εξής όμως, η χρονοβόρα αυτή διαδικασία (αλλά ταυτόχρονα σωτήρια μέχρι στιγμής) μπορεί να παρακαμφθεί, περνώντας με spray σακούλες, συσκευασίες και επιφάνειες.

Photo by Andreea Popa on Unsplash

Αντίστοιχα, παραγγέλνοντας φαγητό από το αγαπημένο μας εστιατόριο ή παραλαμβάνοντας για παράδειγμα, τα χριστουγεννιάτικα δώρα που αγοράσαμε μέσω διαδικτύου για τους αγαπημένους μας, πάλι για σιγουριά μπορούμε να περάσουμε τo εξωτερικό των συσκευασιών με το αγαπημένο μας απολυμαντικό spray που ήρθε για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη.

Photo by Lukas Bee. on Unsplash

Με τo Klinex Aerosol 1 for All έχουμε στα χέρια μας τον ιδανικό σύμμαχο, ο οποίος μας προστατεύει και προσφέρει σε εμάς και την οικογένειά μας το αίσθημα ασφάλειας που χρειαζόμαστε.  Άλλωστε, κάθε φύλακας άγγελος χρειάζεται μία ασπίδα…

Photo by Mikael Cho on Unsplash

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below