Μηνύματα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν οι καλεσμένες του πρώτου Marie Claire Power Trip, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου, στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, ήταν μια από τις κεντρικές ομιλήτριες του event και για την εμφάνισή της επέλεξε ένα total black suit και φλογερό signature κόκκινο κραγιόν από τον οίκο Giorgio Armani Beauty, τον οποίο και εκπροσώπησε.

Penelope Masouri

Τη συζήτηση με θέμα POWER YOUR INNER ΒEAUTY, άνοιξε στο βήμα του Marie Claire The Power Trip η Nάσια Βασιλοπούλου, Μαrketing Manager GIORGIO ARMANI beauty, L’Oréal Hellas, η οποία μίλησε για τις πολύτιμες αξίες του κυρίου Armani και του ίδιου του οίκου GIORGIO ARMANI beauty, που διατηρούνται αναλλοίωτες στο χρόνο.

«Η νέα δύναμη στην εμφάνιση είναι η αυτοπεποίθησή σας, τα ρούχα απλώς την υπογραμμίζουν», Giorgio Armani

William Faithful

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανοίγοντας τη δική της ομιλία στο Power Trip, αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι μεγάλωσε με κανόνες, ωστόσο με το πέρασμα των χρόνων, αναγκάστηκε να τους «σπάσει», να αγαπήσει τον εαυτό της και να αλλάξει σαν άνθρωπος.

«Λέω σίγουρα «ναι» ακόμα και σε πράγματα που έχουν ίσως καταπιέσει τον εαυτό μου. Όταν έρχεται μια καινούρια πρόκληση στη ζωή μου, θέλω σαν τρελή να το δοκιμάσω. Το κάνω και για μένα και για τους άλλους ανθρώπους για να τους παροτρύνω», είπε.

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου και η Σουζάνα Κεγγίτση, Δημοσιογράφος Marie Claire, δημιουργό του Souzana’s Beauty Secrets / William Faithful

Στη συνέχεια, περιέγραψε πως για εκείνη η γυναίκα του 21ου αιώνα, είναι μια γυναίκα ελεύθερη, χαρούμενη , χαμογελαστή, με φτερά. «Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα που έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό της και τα όρια που μας έχει θέσει η κοινωνία είναι μια μαγική νεράιδα και μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά».

William Faithful

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη ζωή της. «Έχω μεγαλώσει με την πεποίθηση ότι είμαι γυναίκα, είμαι δυνατή , είμαι έξυπνη και μπορώ να κάνω τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά θέλοντας να ενδυναμώσει όλες τις συνέδρους που βρέθηκαν στο event.

Στο break του event, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε την ευκαιρία να απολαύσει μαζί με τις καλεσμένες, τις υπηρεσίες περιποίησης που πρόσφεραν οι εξειδικευμένοι Face Designers του οίκου Giorgio Armani Beauty στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου με τη Nάσια Βασιλοπούλου, Μαrketing Manager GIORGIO ARMANI beauty, L’Oréal Hellas Penelope Masouri

Κάνοντας ένα γρήγορο touch up κάθε κυρία μπορούσε να αποκτήσει το μοναδικό Giorgio Armani look που της ταιριάζει και να γεμίσει αυτοπεποίθηση και να γνωρίσει έτσι μερικά από τα signature προϊόντα, όπως το longwear high cover foundation, αλλά και τα κραγιόν της σειράς Red Lips Week Matte Icon. Ενώ στο τέλος του event οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους δώρο από τον οίκο Giorgio Armani Beauty.

 

Penelope Masouri
Penelope Masouri
Penelope Masouri
Penelope Masouri
Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου με την Γαλάτεια Λασκαράκη, Editor In Chief Marie Claire Greece / Penelope Masouri

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below