Στο μαγευτικό σκηνικό του Cape Σούνιο, μόλις λίγη ώρα από την Αθήνα, πραγματοποιήθηκε το 1ο Marie Claire The Power Trip . Ο Ναός του Ποσειδώνα και το καταπράσινο τοπίο ως φόντο ενίσχυσαν την ενέργεια του συνεδρίου γυναικείας ενδυνάμωσης που ήταν το πρώτο και σε πανευρωπαικό επίπεδο. Στελέχη, CEOs, επιχειρηματίες, προσωπικότητες των media και influencers έδωσαν ραντεβού την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου για να μοιραστούν ιδέες κι απόψεις αλλά και να ζήσουν μια μοναδική networking εμπειρία.

Η αίθουσα του συνεδρίου, που βρίσκεται στο κυρίως κτήριο και διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και την πλήρη τεχνική υποστήριξη, πλημμύρισε από νωρίς από δυναμικές γυναικείες παρουσίες που ήθελαν να μιλήσουν και να ακούσουν για θέματα επιχειρηματικότητας, ηγεσίας, καριέρας, ίσων ευκαιριών και ισότητας στις αμοιβές, συμμετοχής στα κοινά αλλά και θέματα ακτιβισμού.

Οι ομιλήτριες απάντησαν σε ερωτήματα για την ενδυνάμωση των γυναικών, τους νέους στόχους του φεμινισμού και την αξία της αλληλοϋποστήριξης. Η Υπουργός Παιδείας και Θρσκευμάτων, Νίκη Κεραμέως ήταν μία από τις κεντρικές ομιλήτριες του Power Trip. “Πιστεύω ότι αλλάζουν τα στερεότυπα. Προφανώς πρέπει να καταβάλλουμε πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, απ’ ότι οι άνδρες γιατί εκ των πραγμάτων έχουμε αυτούς τους παράλληλους πολλαπλούς ρόλους”, τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και η Editor In Chief του Marie Claire Greece, Γαλάτεια Λασκαράκη.

Ακολούθησαν συγκινητικές αλλά και εμπνευσμένες ομιλίες από επιτυχημένες γυναίκες σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς δίνοντας τροφή για συζήτηση και στα διαλείμματα που ακολούθησαν. Εκείνη που καταχειροκροτήθηκε από όλες τις συνέδρους ήταν η Κατερίνα Βρανά που έδωσε μαθήματα ζωής και αισιοδοξίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΒΡΑΝΑ 

H ιδρύτρια του MeXOXO, Ελπίδα Κόκκοτα.

Ανάμεσα στις ομιλίες οι 100 δυναμικές γυναίκες που ήταν παρούσες στο συνέδριο είχαν την ευκαιρία να κινηθούν στις εγκαταστάσεις του Cape Σούνιο απολαμβάνοντας μικρά γεύματα, ροφήματα ή cocktail. Ο ιδανικός συνδυασμός του εξειδικευμένου προσωπικού και των βραβευμένων chefs συνέβαλαν στην καλύτερη εξυπηρέτηση. Το Grecotel Exclusive Resort άλλωστε φημίζεται για τις αποκλειστικές υπηρεσίες, την υψηλή αισθητική και την άψογη φιλοξενία.

Στις εγκαταστάσεις του Cape Σούνιο πραγματοποιήθηκαν μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου το cocktail party αλλά και το λαμπερό dinner.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below