Αν σκοπεύετε να αλλάξετε χρώμα μαλλιών και ένα από τα κριτήρια της επιλογής του είναι το τι γοητεύει τους άντρες, η παρακάτω μίνι δημοσκόπηση θα σας φανεί χρήσιμη. Γιατί μια μελέτη, που έδειξε ότι η πλειονότητά τους προτιμούν τις μελαχρινές, έγινε αφορμή ώστε το Yourtango να ρωτήσει άντρες διαφόρων ηλικιών και ιδού οι απαντήσεις που έδωσαν κάποιοι από αυτούς.

Ο 30χρονος Dave κλήθηκε να σχολιάσει τα Όμπρε μαλλιά (αφού είδε μια φωτογραφία, καθώς μέχρι τότε δεν ήξερε καν τι ήταν). Πώς του φάνηκε; «Δεν θέλω ούτε να ξέρω τον τύπο του άντρα που θα αναζητούσε μια γυναίκα με τέτοια μαλλιά. Εννοώ, δεν με πειράζει να είναι έτσι τα μαλλιά της, αλλά εμένα ούτε θα με φτιάξουν ούτε θα με χαλάσουν».

Ένας άλλος, ο 28χρονος Matthew, ήταν λιγότερο επιεικής με τις ανταύγειες: «Πληρώνεις κάποιον για να σου τις κάνει και, εγγυημένα, σε δέκα χρόνια θα βλέπεις φωτογραφίες και θα γελάς με τον εαυτό σου».

Ο 28χρονος Matthew ήταν λιγότερο επιεικής με τις ανταύγειες: «Πληρώνεις κάποιον για να σου τις κάνει και, εγγυημένα, σε δέκα χρόνια θα βλέπεις φωτογραφίες και θα γελάς με τον εαυτό σου».

Τι είπαν όμως γενικά για τα χρώματα μαλλιών;

«Δεν βγαίνω μόνο με κορίτσια που έχουν συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών, γιατί θα ήταν επιπόλαιο», απαντά ο 26χρονος Adam, για να προσθέσει: «Όμως ζητάω συχνά ραντεβού από μελαχρινές. Δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή έχουν το ίδιο χρώμα μαλλιών με εμένα;».

Με τον Adam συμφωνεί και ο 28χρονος Josh: «Ίσως γιατί και η μαμά μου είναι μελαχρινή. Και έτσι πιστεύω ότι μια μελαχρινή γυναίκα μπορείς να την εμπιστευτείς; Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά βγάζει νόημα».

Διαφορετικές προτιμήσεις, ωστόσο, έχει ο 31χρονος York, που γοητεύεται από τις κοκκινομάλλες: «Είμαι Ασιάτης και μου αρέσουν τα κορίτσια που έχουν διαφορετική εμφάνιση από τα συνηθισμένα, δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Δεν αναζητώ ένα αντίγραφο της Giselle ή της Gwyneth, αλλά μια γυναίκα εντυπωσιακή όχι γιατί είναι όπως όλα τα κορίτσια που ξέρω αλλά επειδή έχει πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Κι αυτό, για μένα, το έχουν οι κοκκινομάλλες».

«Δεν αναζητώ ένα αντίγραφο της Giselle ή της Gwyneth, αλλά μια γυναίκα εντυπωσιακή όχι γιατί είναι όπως όλα τα κορίτσια που ξέρω αλλά επειδή έχει πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Κι αυτό, για μένα, το έχουν οι κοκκινομάλλες».

Οι κοκκινομάλλες αρέσουν και στον 24χρονο Christian: «Το ξέρω ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε μια μελαχρινή, μια ξανθιά και μια κοκκινομάλλα, θα διάλεγα την τελευταία. Έχει κάτι πραγματικά σέξι. Είναι ασυνήθιστες κι αυτό μου αρέσει».

Μόνο ένας, πάντως, ο 22χρονος Taylor, προτιμά τις ξανθές, σύμφωνα με τη γνωστή ταινία: «Μου αρέσουν οι ξανθές, δεν θα πω ψέματα! Επιπλέον, στο πανεπιστήμιο όλα τα κορίτσια είναι ή προσπαθούν να γίνουν ξανθά, οπότε διαλέγεις αυτό που έχεις, καταλαβαίνετε».

Φυσικά, πολλοί ακόμα άντρες απάντησαν ότι δεν τους ενδιαφέρει το χρώμα των μαλλιών μιας γυναίκας: «Δεν έχω πρόβλημα με οποιοδήποτε χρώμα» απάντησε ένας από αυτούς, ο 31χρονος Geoff, προσθέτοντας ότι «με ενδιαφέρει κυρίως να τη γνωρίσω και να δω αν ταιριάζουμε. Βγαίνω ραντεβού αρκετά χρόνια ώστε να ξέρω ότι πρέπει να ξεπεράσεις αυτά τα επιφανειακά πράγματα αν θέλεις να έχεις μια υγιή σχέση».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below