Ας μιλήσουμε για τους ανθρώπους που διεγείρονται με την ιδέα ότι ρισκάρουν μια εγκυμοσύνη όταν κάνουν σεξ. Την πρώτη φορά που το ακούς, σου φαίνεται πραγματικά τρελό. Αν είναι δυνατόν σκέφτεσαι, δυο άνθρωποι να ερεθίζονται με το ρίσκο μιας πιθανής εγκυμοσύνης η οποία σημειωτέον τους είναι ανεπιθύμητη! Επομένως, οι δυο αυτοί άνθρωποι ρισκάρουν το να συλλάβουν και έπειτα να απαλλαχθούν από μια ζωή μόνο και μόνο επειδή αυτό τους ερεθίζει σεξουαλικά. For the fun of it, killin in the name of!

Mια μέρα ενώ νόμιζα πως είχα ακούσει και αναλύσει την πλειοψηφία των σεξουαλικών φετίχ, έχοντας μάλιστα γράψει και βιβλίο αφιερωμένο σε αυτά, έφτασε στ αυτιά μου ένας τρόπος ερεθισμού για τον οποίο δεν είχα ξανακούσει. Ένα νεαρό ζευγάρι εκεί γύρω στην ηλικία των 20, μου επικοινώνησε ότι χωρίς φυσικά να θέλει να κρατήσει το παιδί που πιθανόν θα προέκυπτε, επιθυμούσε να ρισκάρει μια πιθανή εγκυμοσύνη με το αγόρι να εκσπερματώνει στον κόλπο της μόνιμα ακόμη και τις γόνιμες μέρες βρίσκοντας σεξουαλική ικανοποίηση από το να μην ξέρουν και οι δυο τελικά τι “κατάφεραν”. Τρελό; Οπωσδήποτε. Επικίνδυνο; Aδιανόητα. Εγκληματικό; Στην κρίση σας.

Αρχικά πίστευα πως αυτό το περιστατικό είναι μεμονωμένο, μετά όμως από μια έρευνα στο διαδίκτυο διαπίστωσα πως όχι μόνο δεν είναι μεμονωμένο, αλλά είναι και διαδεδομένο και δημοφιλές, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια εν γνώσει και των δυο να ρισκάρουν μια έκτρωση μόνο και μόνο για να “απολαύσουν” έναν οργασμό λίγων δευτερολέπτων. Και αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, όσον αφορά εκείνον, το πρακτικό κομμάτι δεν υπάρχει όταν προκύψει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Για εκείνη όμως; Αξίζει τον κόπο να θέσει το σώμα και την ψυχολογία της στη δοκιμασία μιας έκτρωσης μόνο και μόνο επειδή αυτή εξυπηρέτησε ένα σεξουαλικό φετίχ της;

H πρώτη ερώτηση που τίθεται είναι αν το φετίχ του Impregnation είναι “φυσιολογικό”. Eάν κάποιος βιώνει διέγερση με την ιδέα της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης σίγουρα δεν είναι μόνος του. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω που το συνηθίζει και το μοιράζεται μέσω ίντερνετ και αυτό επειδή δεν είναι και το πιο άνετο πράγμα να το πεις σε κάποιον ο οποίος δεν το καταλαβαίνει. Το “φυσιολογικό” δεν είναι σίγουρα μια λέξη που το χαρακτηρίζει, αφού στην ψυχολογία ως φυσιολογικό ορίζεται αυτό που συνηθίζει η πλειοψηφία, σίγουρα όμως δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι είναι πιο συνηθισμένο από ότι περιμέναμε.

Fail 8 Ball GIF

Ποιο είναι το τόσο σπουδαίο που προσφέρει αυτό το φετίχ σε όσους το υιοθετούν; O συχνότερος λόγος και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη αιτία για να πει κάποιος ότι ταυτίζεται με το Impregnation είναι απλά η τάση του ρίσκου. Κοινώς το “τη βρίσκω με το ρίσκο” ή αλλιώς τζογάρω με τη ζωή μου ή με μια τρίτη ζωή θα μπορούσαν να είναι τα motto αυτής της πρακτικής. Όσοι το κάνουν δε θέλουν να αποκτήσουν μωρό απλά το ρίσκο εντείνει την απόλαυση με έναν τρόπο που μόνο εκείνοι αντιλαμβάνονται. Προφανώς η αδρεναλίνη της στιγμής είναι το ζητούμενο αδιαφορώντας για τις τυχόν συνέπειες.

Υπάρχει ένας τρόπος πολύ πιο απλός με τον οποίο μπορούμε να το εξηγήσουμε: Αν ποτέ έχετε κάνει σεξ σε ένα μέρος στο οποίο πιθανότατα κάποιος θα σας έβλεπε, αυτό νιώσατε ότι σας διέγειρε ιδιαίτερα; Είναι η πιο απλή προσέγγιση του να ρισκάρεις κάτι στο σεξ. Πολλαπλασιάστε το επί 1000 και ίσως κατανοήσετε τι συμβαίνει στο μυαλό εκείνων που απολαμβάνουν το Ιmpregnation σεξ.

Όσον αφορά στον άντρα τον διεγείρει η αίσθηση του πλήρους ελέγχου πάνω στη σύντροφό του: Μπορεί να της αλλάξει τη ζωή με μια και μοναδική εκσπερμάτιση αλλά εκείνος τζογάρει το ότι εκείνη δεν θα συλλάβει παρόλο που εκείνος θα ολοκληρώσει μέσα της. Επομένως αυτός, κάνει κάτι πολύ επικίνδυνο αλλά νιώθει ότι δεν θα έχει αρνητικές συνέπειες. Αυτό τον κάνει να αισθάνεται παντοδύναμο.

Ουσιαστικά, οι άντρες οι οποίοι έχουν αυτό το φετίχ  θεωρούν το σπέρμα τους πολύτιμο και δε θέλουν να το σπαταλούν εκσπερματώνοντας σε παρεμφερή σημεία, ενώ επιδιώκουν να το εναποθέτουν όσο πιο κοντά γίνεται στη μήτρα της συντρόφου τους.

Όσον αφορά στη γυναίκα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εξήγηση με ποιον τρόπο ακριβώς τη διεγείρει αλλά θα μπορούσε να εξηγηθεί ότι εκείνη αισθάνεται κολακευμένη αφενός όταν είναι έρμαιο στις ορέξεις του αρσενικού και αφ ετέρου πιο επιθυμητή όταν του επιτρέπει να εκσπερματώσει στον κόλπο της, χωρίς όμως να προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι δεν παίρνουν μέτρα αντισύλληψης, διότι αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει με σχετική ασφάλεια εάν εκείνη έπαιρνε αντισυλληπτικό χάπι ή φορούσε σπιράλ.