Τo Tik Tok έχει γίνει συνώνυμο των έξυπνων και πρακτικών hack, τα οποία διευκολύνουν τη ζωή μας. Έπειτα από νοστιμότατες και πολύ γρήγορες συνταγές, συμβουλές ομορφιάς και καθαριότητας για το σπίτι, η εφαρμογή έγινε το χρήσιμο εργαλείο για την καθημερινότητα, αφού δίνει λύσεις (δεν γνωρίζουμε αν είναι πάντα αποτελεσματικές) σε αρκετά ζητήματα που μας απασχολούν. Πλέον, έχει περάσει και στο κομμάτι της σεξουαλικής μας ζωής. Θυμηθείτε τις καραμέλες που έγιναν viral επειδή υπόσχονταν την απόλυτη απόλαυση στο στοματικό σεξ.

Τώρα οι TikTokers έχουν ενθουσιαστεί με ένα κόλπο, το οποίο, ισχυρίζονται πως, ξεκλειδώνει τον γυναικείο οργασμό. Το συγκεκριμένο tip ονομάζεται “knee thing” και είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ωστόσο, τελευταία έχει αρχίσει να κερδίζει και πάλι μεγάλη αναγνώριση. Σκεφτείτε πως πάνω από 130εκ. προβολές στο Tik Tok σχετίζονται με αυτό.

@jxcydrip pls tell me y’all know what this is #OverShareInYourUnderwear #lgbt #lgbtq #viral #fypsounds #trending ♬ original sound – Tik Toker

Τι ακριβώς είναι το knee thing

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε πως εφαρμόζεται στη διάρκεια των προκαταρκτικών και δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν τρόπο για να διεγερθεί η κλειτορίδα. Εκείνο που πρέπει να κάνει ο σύντροφός σας είναι απλώς να ασκήσει πίεση με το γόνατό του στο σημείο, την ώρα που οι δυο σας φιλιέστε και η απόλαυση ξεκινά.

Καθώς οι TikTokers μοιράζονται τις απόψεις τους στο θέμα, οι σχολιαστές χωρίζονται σε εκείνους που εξακολουθούν να μπερδεύονται και σε εκείνους που αντιλαμβάνονται πως το έκαναν εδώ και καιρό. Πολλοί είναι εκείνοι που εκπλήσσονται με την αποτελεσματικότητά του, ενώ όσοι δεν το είχαν σκεφτεί το δοκιμάζουν.

@loveablelilac So this is me discovering ‘the knee thing’ #fyp #trending #thekneething ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Η δημοτικότητα της συγκεκριμένης τάσης μάς υπενθυμίζει το πόσο σημαντικά είναι τα προκαταρκτικά στην απόλαυση και πως το σεξ είναι πολλά περισσότερα από την απλή διείσδυση. Άλλωστε, έρευνα του 2004 σε straight άντρες και γυναίκες έδειξε ότι και τα δύο φύλα ήθελαν περίπου 20 λεπτά προκαταρκτικών, αν και όπως έδειξε η έρευνα σπανίως πλησιάζουμε τα 10.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below