Η ποιότητα πλέον των ερωτικών βοηθημάτων έχει εξελιχθεί τόσο λειτουργικά όσο και σχεδιαστικά και στην αγορά βλέπουμε εντυπωσιακά sex toys τα οποία εκτός από άκρως αποτελεσματικά τεχνολογικά είναι και πρωτότυπα, κομψά και ιδιαίτερα.

Το τελευταίο παράδειγμα που είδαμε στην κυκλοφορία είναι ο κλειτοριδικός δονητής Clandestine MIMIC που βγαίνει σε δυο χρώματα, μαύρο και τυρκουάζ με εμάς να προτιμούμε το δεύτερο αφού είναι εξαιρετικά καλοκαιρινό. Μάλιστα αφαιρετικά αν το δει κανείς μοιάζει με …σαλάχι.

Ουσιαστικά το σχήμα του είναι μελετημένο έτσι ώστε να διεγείρει ολόκληρη την περιοχή των γυναικείων γεννητικών οργάνων και σαφέστατα τα 8000 νεύρα που διαθέτει η κλειτορίδα, η οποία δεν είναι καθόλου όσο μικρή φαίνεται: Πρόκειται για ένα πολύ βαθύ όργανο που μπορεί να έχει μήκος ακόμη και 13 εκατοστά, όσο δηλαδή ένα μέσο πέος.

Το  MIMIC διαθέτει 8 απολαυστικές λειτουργίες δονήσεων και 6 επίπεδα έντασης , είναι φτιαγμένο από ασφαλές υλικό σιλικόνης , είναι αδιάβροχο και λειτουργεί μετά από φόρτιση με USB καλώδιο. Μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ