Στο εξωτερικό, η φράση “good-kisser” είναι πολύ συνηθισμένη και το άτομο που δίνει ωραία φιλιά εκτιμάται δεόντως. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια ανάλογη λέξη που να δίνει bonus σε κάποιον ο οποίος έχει την ικανότητα να φιλάει όμορφα και οι άνθρωποι δε στέκονται και τόσο σε αυτό, προχωρούν στις ικανότητες που έχει στο σεξ.

Αυτό δείχνει πως η γλώσσα, το βασικό όργανο που βοηθάει ένα άτομο στο να δώσει το λεγόμενο “γαλλικό φιλί” αλλά και κάθε άλλο φιλί σε κάθε άλλο σημείο του σώματος είναι ευέλικτη, δυναμική, χρήσιμη και αποτελεσματική στο να διεγείρει, να ερεθίσει και να ξυπνήσει σεξουαλικά το ανθρώπινο σώμα.

Οι περισσότεροι λοιπόν νομίζουν πως τα γεννητικά όργανα, οι θηλές και ο εγκέφαλος είναι το τρίπτυχο της σεξουαλικής επιτυχίας όσον αφορά στην ανθρώπινη ανατομία. Η γλώσσα, που τόσο πολύ υποτιμούμε όλοι είναι ένας μπαλαντέρ ο οποίος μπορεί να φτάσει εκεί που άλλοι δε μπορούν και να απογειώσει το ερωτικό παιχνίδι.

Η γλώσσα λοιπόν με τους 8 μύες και την ευελιξία που τη χαρακτηρίζει μπορεί να ερεθίσει με το πέρασμά της ένα ένα τα εκατοστά του ανθρωπίνου σώματος και το πολυδιάστατο σύμπλεγμα των δυνατών μυών της δύναται να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στη σεξουαλική διέγερση ολόκληρου του κορμιού μας.

Το φιλί, το στοματικό σεξ, το πέρασμά της από τις ερωτογενείς ζώνες του σώματος την καθιστούν ένα δυνατό χαρτί στη σεξουαλικότητά μας το οποίο δεν πρέπει να κρατάμε κρυφό. Plus, λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά και για τα δυο φύλα. Kiss me hard before you go.