Η σεξουαλική επαφή έχει ως στόχο την μέγιστη απόλαυση. Για αυτό και συχνά αναζητάμε μικρά μυστικά που θα την κάνουν καλύτερη. Οι προτιμήσεις διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα που είναι αποδεδειγμένα από την επιστήμη. Ένα από αυτά είναι οι στάσεις που προτιμούν οι άνδρες.

Πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη στις ΗΠΑ αποκάλυψε τις τρεις δημοφιλέστερες και στις παρουσιάζουμε με σειρά προτίμησης. Είναι μια καλή αρχή για να ικανοποιήσεις τον παρτενέρ σου και κατά συνέπεια κι εσένα.

Doggy Style

Πρώτη στις προτιμήσεις των ανδρών -και γιατί όχι και στις δικές σου- και οι λόγοι είναι κυρίως πρακτικοί. Έχουν θέα τα οπίσθια σου και παράλληλα νιώθουν κυρίαρχοι.

Ιεραποστολικό

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Σίγουρα αυτή είναι μία στάση που θα έβαζες κι εσύ ψηλά στις δικές σου προτιμήσεις και οι άνδρες την έχουν στη δεύτερη θέση. Συνδυάζει αποτελεσματικά τρία σημαντικά πράγματα για το σεξ: την άνεση, την οικειότητα και την ευχαρίστηση.

Γυναίκα από πάνω

Μοιάζει σαν να έχεις εσύ τον έλεγχο σε αυτή τη στάση αλλά μάλλον οι άνδρες την προτιμούν γιατί και πάλι είναι σε πλεονεκτική θέση. Κάθονται αναπαυτικά και απολαμβάνουν τη θέα του στήθους σου.