Οι περισσότερες το αποφεύγουν, το βαριούνται ή αν το προσφέρουν θεωρούν ότι πρέπει ένας άντρας να τους έχει και υποχρέωση. Κάποιες άλλες το θεωρούν ακόμη και προσβλητικό ενώ μερικές το κάνουν με το ζόρι.

Αν αισθάνεσαι ότι δεν σου αρέσει, ή σε προσβάλλει τότε αυτό το άρθρο δεν είναι για εσένα. Αν πάλι αισθάνεσαι απλά ότι θέλεις να μάθεις δυο τρία πράγματα παραπάνω για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή τότε ναι, είσαι στη σωστή σελίδα.

1. Mην τα κάνεις όλα γρήγορα και έντονα λες και ο άλλος είναι κατευθείαν προετοιμασμένος να εκραγεί. Όχι κορίτσια, χρειάζεται προθέρμανση. Το στοματικό σεξ, καλό είναι να έχει ένα ρυθμό, να ξεκινάει αργά και η ένταση να αυξάνεται σταδιακά. Κράτησε ένα tempo και όσο περνάει η ώρα χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που έχεις στη διάθεσή σου-τα χέρια σου, τη γλώσσα σου ακόμη και κάποιο ερωτικό βοήθημα- ώστε να απογειώσεις την εμπειρία.

2. Βάλε φαντασία και μην προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις τις ταινίες πορνό που τυχόν έχεις δει σαν αυστηρά tutorials. Καλό είναι να έχεις πάρει μια ιδέα, αλλά το personalised στοματικό σεξ είναι το ζητούμενο. Μην επαναλαμβάνεσαι και μην μένεις στα ίδια και στα ίδια. #boring. Αν δε σε εμπνέει αυτός που έχεις μπροστά σου τότε δεν πρόκειται ποτέ να  έχεις επιτυχία σε όσα κάνεις.

3. Μίλα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Με μέτρο, όσο χρειάζεται και φυσικά πρόσεξε τι θα πεις. Μη μένεις εντελώς βουβή είτε από λόγια είτε από ήχους. Ok, δεν είμαστε όλες πλασμένες για το στοματικό τύπου Hummer, που θέλει να μουγκρίζεις λες και φοράς τη μηχανή του θωρηκτού τζιπ πάνω σου, αλλά βγάλε λίγο πάθος τελοσπάντων. Όσο πιο πολύ συμμετέχεις σε αυτό, τόσο περισσότερο θα το χαρείτε και οι δυο.

+ Το να προσφέρεις στοματικό σεξ δεν προσφέρει ηδονή μόνο σε εκείνον που το δέχεται. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο να προσφέρει ηδονή κυρίως σε εκείνον που το προσφέρει. Έτσι και μόνο έτσι θα το κάνει καλά.