Η εμβληματική ταινία της δεκαετίας του ’90 “Βασικό ένστικτο”, που δημιούργησε μεγάλο «θόρυβο» όταν προβλήθηκε για την τολμηρότητα των σκηνών της, ανέδειξε τη διάσημη ηθοποιό Σάρον Στόουν σε πραγματικό σύμβολο του σεξ, χαρίζοντάς της δικαίως μια θέση στις φαντασιώσεις των ανδρών.

Η 59χρονη σήμερα Στόουν δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οντισιόν που τελικά της χάρισε τον πολυπόθητο ρόλο της συγγραφέως Κάθριν Τραμέλ. Η συγκεκριμένη ταινία αποτέλεσε μια τεράστια επιτυχία που εκτόξευσε την καριέρα της και την καθιέρωσε ως πρωταγωνίστρια, ενώ της χάρισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Πίσω στο 1992, μάλιστα, όταν προβλήθηκε η ταινία, η νεαρή τότε ηθοποιός έβαζε τα δυνατά της για να αποδείξει πως ήταν φτιαγμένη για τον ρόλο. Στο βίντεο που ανέβασε φαίνεται να ανάβει ένα τσιγάρο και να «προβάρει» τα λόγια της με τον σκηνοθέτη Πολ Βερχόβεν, ενώ παράλληλα χαμογελά και τον «καρφώνει» με το βλέμμα.

«Δεν ήταν εύκολο να πάρω το ρόλο», είχε πει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της. «Τον είχαν προτείνει σε 12 ή 13 ηθοποιούς, που όμως τον είχαν απορρίψει. Έτσι, δεν ήταν ότι πήγα εκεί κι όλοι είπαν “ναι, ήρθε”, αλλά μάλλον “μμμ”. Εγώ όμως ήξερα πως το να πάω σ’ εκείνο το γύρισμα ήταν αρκετό».

View this post on Instagram

#BasicInstinct audition tape for #WaybackWednesday

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below