Είναι μια hair stylist που σίγουρα, οι περισσότεροι από εμάς, θα θέλαμε να περιποιηθεί τα μαλλιά μας. Ακριβώς όπως κάνει και για τις Kardashian-Jenners, τη Hailey Bieber και, φυσικά την Chrissy Teigen. Την περασμένη Κυριακή, η Teigen δημοσίευσε μια σειρά από video στο Instagram, δείχνοντας ότι η Jen Atkin έκανε το πρώτο κούρεμα και στην κόρη της, τη μικρή Luna.

https://www.instagram.com/p/B7Mm8bMJDZf/?utm_source=ig_embed

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας αστείος διάλογος μεταξύ της κόρης του John Legend και της Atkin. “Έχετε στο λογαριασμό σας 5 δολάρια;“, ρωτάει η Teigen τη Luna μέσα από ένα γλυκό βίντεο. Η γνωστή hair stylist τής απαντάει: “Έχετε μετρητά; ή Apple Pay; Προτιμώ Apple Pay”. Στη συνέχεια προσαρμόζει τον τρόπο πληρωμής της, λέγοντας: “Έχετε ένα μήλο για να με πληρώσετε;”

Λίγες μέρες νωρίτερα η Teigen δημοσίευσε ένα βίντεο της Luna, λέγοντας στους γονείς της: “Θέλω ένα κούρεμα τώρα!” και η μητέρα της έγραψε στη λεζάντα “@jenatkinhair θέλει κούρεμα από εσένα.” Η Teigen δεν μοιράστηκε το τελικό αποτέλεσμα αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι έκανε εξαιρετική δουλειά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below