Μερικές φορές όσο καλό προγραμματισμό και να έχεις κάνει το βραδύ, το επόμενο πρωί είσαι τόσο κουρασμένη που πατάς επανειλημμένως το snooze χωρίς να το καταλάβεις. Για εκείνα ακριβώς τα χαοτικά πρωινά, που τρέχεις πανικόβλητη να προλάβεις να πας δουλειά, το παρακάτω tip για αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Rosie Huntington-Whitley μπορεί να αποβεί σωτήριο!

Τις μέρες που έχει το ένα meeting μετά το άλλο, η Rosie επιλέγει ένα φρέσκο και μίνιμαλ makeup look, το οποίο παίρνει πραγματικά πολύ λίγη ώρα για να ολοκληρωθεί. Απλώνει πάντα λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες της για να τονίσει το βλέμμα της, ενώ δεν ξεχνά ποτέ το αγαπημένο της nude gloss για να κάνει τα σαρκώδη χείλη της να δείχνουν ακόμη πιο ζουμερά. Όσον αφορά την επιδερμίδα της, επιλέγει πάντα ένα κονσίλερ ελαφριάς κάλυψης, το οποίο και χρησιμοποιεί αντί για foundation.

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret αναμιγνύει δύο διαφορετικούς τόνους για να πετύχει το τέλειο χρώμα για την επιδερμίδα της. «Είναι πολύ γρήγορο και εύκολο!», λέει στο βίντεο με το tutorial που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube. Κάτω από τα μάτια και γύρω από τη μύτη της, απλώνει ένα κονσίλερ πιο ανοικτού χρώματος για να δώσει λάμψη στο πρόσωπό της. Ολοκλήρωσε το look σου με λίγο bronzer και τζελ φρυδιών και voilà είσαι έτοιμη!

Steal the look με τα αγαπημένα μας κονσίλερ:

Power Fabric Concealer, Giorgio Armani
Line Smoothing Concealer, Clinique
Mineralize Concealer, MAC
Instant Eraser Age Rewind Concealer, Maybelline
Diorskin Forever Undercover, Dior

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below