Στη  σημερινή εποχή, οι υδατάνθρακες έχουν κακή φήμη γιατί η υπερκαταναλωσή τους μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση βάρους. Παρόλα αυτά μια ισορροπημένη διατροφή συμπεριλαμβάνει πρωτεΐνη, καλά λιπαρά και υδατάνθρακες! Επομένως, είναι σημαντικό να καταναλώνουμε το σωστό είδος υδατανθράκων μέσα από τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Deryn Macey

 

Η αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος για εσάς που θέλετε να προσέχετε της διατροφή σας και φροντίζετε το σώμα σας, δημιούργησε ένα νέο ψωμί χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, με νέες επιλογές πρώτης ύλης.

Η Καραμολέγκος έφερε το Lower Carb, το νέο ψωμί για τοστ με 30% λιγότερους υδατάνθρακες και πλούσιο σε πρωτεΐνες, χάρη στο αλεύρι από σπόρους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Καραμολέγκος Αρτοβιομηχανία (@karamolegos_bakery) on

Αναρωτιέστε φυσικά πως έγινε αυτό; Πολύ απλά και φυσικά μια  ποσότητα αλεύρων σιταριού αντικαταστάθηκε με ένα μείγμα επιλεγμένων , γευστικών και θρεπτικών αλεύρων σπόρων (βρώμης, λιναρόσπορου και φάβας) που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.  Το αποτέλεσμα είναι να μην κάνουμε κανένα συμβιβασμό στη γεύση αλλά να απολαμβάνουμε ψωμί ξανά!

Εάν λοιπόν θέλετε να χάσετε κιλά ή απλά να διατηρήσετε την καλή σας φυσική κατάσταση, το Lower Carb είναι η κατάλληλη επιλογή. Παλαιότερα, πιστεύαμε ότι για να αδυνατίσουμε πρέπει να κόψουμε μαχαίρι τους υδατάνθρακες, αλλά κάτι τέτοιο δε λειτουργεί σε καμία περίπτωση. Οι υδατάνθρακες είναι η βασική πηγή ενέργειας του οργανισμού μας και χωρίς αυτούς δε θα καταφέρουμε να κάψουμε με σωστό τρόπο το περιττό λίπος.

Leti Kugler