Είσαι χαρούμενη, περνάς καλά αλλά πάντα κάτι μέσα σου σε βασανίζει. Ok να ζούμε τη στιγμή δεν αντιλέγεις, αλλά αυτή η σκέψη δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σου: “Βλέπει μέλλον στη σχέση μας;”. Αχ καταραμένο DTR (Define The Relationship), πόσο μας ταλαιπωρείς. Ξέρεις για πότε λέμε, για την περίοδο εκείνη που βγαίνεις με κάποιον, αλλά δεν έχετε και σχέση. Ή μήπως έχετε; Πάντως δεν βγαίνετε με άλλα άτομα. Για μισό λεπτό, δεν το συζητήσατε ποτέ αυτό. Μήπως τελικά βγαίνει και με άλλες κοπέλες; Πριν τρελαθείς -τελείως- παρατήρησε μέσα στις επόμενες μέρες μήπως σου πει μία από τις παρακάτω φράσεις, οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα πως σε βλέπει σοβαρά. Όχι απαραίτητα για γάμο, αλλά σοβαρά.

1. “Θέλεις τα Χριστούγεννα να πάμε…”
Είναι απόλυτα λογικό σε μία σχέση που έχει πραγματικό μέλλον, εσύ και ο σύντροφός σου να κάνετε σχέδια για διακοπές που θέλετε να πάτε, δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε, εμπειρίες που θέλετε να ζήσετε. Εάν απλά έχει στο νου του κάτι εφήμερο δεν θα σκεφτεί ποτέ το μέλλον ή ακόμα και εάν το κάνει δεν θα βρίσκεσαι εσύ μέσα σε αυτό.

2. “Ευχαριστώ”
Εάν σου λέει ευχαριστώ ακόμη και για τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα, από το ότι φρόντισες το σκύλο του όσο έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι μέχρι ότι πέρασες το πρωί από το φούρνο και πήρες και σε άυτόν καφέ, τότε ξέρεις ότι σε εκτιμά και καταλαβαίνει την αξία σου. Και γιατί να θέλει να το χάσει αυτό;

3. “Συγγνώμη”
Σε κανέναν δεν αρέσει να απολογείται, είτε φταίει για κάτι είτε όχι. Εάν όμως ο καλός σου ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα θα σε βάλει πάνω από τον εγωισμό του, γιατί πολύ απλά θα θεωρεί πιο σημαντικό να μην σε χάσει από το να είναι αυτός που έχει δίκιο.

4. “Ας συμβιβαστούμε”
Ο συμβιβασμός είναι η καρδιά των περισσότερων επιτυχημένων σχέσεων. Όταν κάποιος θέλει πραγματικά να είναι μαζί σου, δέχεται να κάνει υποχωρήσεις, γιατί απλά αισθάνεται ότι αποτελεί μέρος μίας ομάδας.

5. “Μου λείπεις”
Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Το “μου λείπεις” σε μήνυμα στις 3 το πρωί από τον πρώην σου δεν είναι το ίδιο με το “μου λείπεις” που σου λέει κάποιος που μπορεί απλά να έχει να σε δει μερικές μέρες ή ώρες. Του πρώτου του λείπει προσοχή, ενώ του δεύτερου του λείπει η δική σου προσοχή. Έχει διαφορά. Η συγκεκριμένη φράση δείχνει συναισθηματική ευπάθεια, αίσθημα που μόνο όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά παίρνει το θάρρος να δείξει στον άλλον.
.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below