Η 23χρονη, Γουίνι Χάρλοου, έγινε διάσημη μέσα από το Next Top Model της Αμερικής και κατάφερε να εδραιωθεί ως μοντέλο κατακτώντας μια θέση στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και τα εξώφυλλα των πιο γνωστών περιοδικών. Η πορεία της όμως στον χώρο δεν είναι πάντα εύκολη.

@winnieharlow

Το super model διαγνώστηκε με λεύκη στην ηλικία των τεσσάρων ετών και από τότε δεν έχει πάψει να αποτελεί θύμα bullying λόγω της ιδιαίτερης ομορφιάς και εμφάνισής της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που κατά καιρούς την έχουν αποκαλέσει “ζέβρα” και “αγελάδα”, όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνεντεύξεις της, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Εύη Βατίδου, που μίλησε άκομψα για το μοντέλο σε τηλεοπτική εκπομπή.

@winnieharlow

Η Γουίνι όμως δεν πτοήθηκε ποτέ από τα κακεντρεχή σχόλια και τους απρεπείς χαρακτηρισμούς και προβάλλοντας με θάρρος τη διαφορετικότητα της, κατάφερε να καταργήσει τις παγιωμένες αντιλήψεις περί «τέλειας ομορφιάς» και να εμπνεύσει χιλιάδες γυναίκες να αγαπούν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι.


Το τελευταίο της ποστ στο Instagram πρεσβεύει ακριβώς αυτές τις αξίες. Πρόκειται για μια φωτογραφία στην οποία, φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό εσώρουχο αποκαλύπτει σχεδόν ολόγυμνο το σώμα της. Με αυτήν τη δυνατή εικόνα αποστομώνει όλους όσους της ασκούν κριτική και παράλληλα στέλνει ένα μήνυμα θάρρους και αυτοπεποίθησης σε όλες τις γυναίκες. «Είμαι όμορφη γιατί το ξέρω. Γιορτάστε τη διαφορετικότητα σας», γράφει μεταξύ άλλων στη λεζάντα της εικόνας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below