Σημασία έχει να ξαναρχίζουμε. Μαζί με κάθε νέα εποχή, να πατάμε restart στις στυλιστικές ανησυχίες και στη φροντίδα της ομορφιάς, να στρεφόμαστε σε ενδιαφέροντες ανθρώπους για να διαβάσουμε απόψεις και εξομολογήσεις, να στρεφόμαστε στο παρελθόν για έμπνευση και στο μέλλον για ενδυνάμωση.

Ενα χρόνο μετά από το θάνατο του Βρετανού φωτογράφου Τέρι Ο’Νιλ θυμόμαστε χαρακτηριστικές στιγμές του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Στο εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου η Σίμπιλ Μπακ, το πιο cool τοπ μόντελ στα 90s, μέλος ροκ συγκροτημάτων στα 00s, μητέρα, πολίτης του κόσμου και δασκάλα της γιόγκα σήμερα, μιλά για τη σημασία του να είσαι ο εαυτός σου και να βρίσκεις το δικό σου δρόμο στη ζωή.

Όπως κάθε μήνα, στο Marie Claire μιλούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής: Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο Τρίτο Στεφάνι στο θέατρο, ενώ συνεχίζει την ξέφρενα επιτυχημένη τηλεοπτική της πορεία στις Άγριες Μέλισσες.

 

Μπορεί το κρύο να αργήσει λίγο ακόμη, η διάθεση για αλλαγή όμως είναι ήδη εδώ: δερμάτινα και γήινα σύνολα, γίνονται η πανοπλία της σύγχρονης γυναίκας.

Τόλμη, χρώμα και ερωτισμός συνθέτουν το προφίλ της μόδας που θέλουμε να φορέσουμε τον πρώτο μήνα του χειμώνα. Συνεχίζουμε να ποντάρουμε σε oversized πανωφόρια και πλεκτά.

Τα αξεσουάρ που διαλέγουμε για συμμάχους στο άψογο στυλ, φλερτάρουν με τα έργα τέχνης.

Διαλέγουμε ρούχα από φίνα υφάσματα και τα κάνουμε second skin!

Ξεκινάμε την περιποίηση της επιδερμίδας έχοντας ενημερωθεί για τα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς, ενώ η καθαρή ομορφιά αναδεικνύεται με κορυφαία καλλυντικά και μοντέρνα μαλλιά.

 

Ο Νοέμβριος είναι μήνας deco fever και στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενείται ένα αφιέρωμα σπίτι με ακαταμάχητες ιδέες διακόσμησης.

Και βέβαια αφουγκραζόμαστε ό,τι γίνεται γύρω μας όπως εκδοτικά φαινόμενα και τηλεοπτικές εμμονές!

Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσύ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below