Προσθέστε μία γλυκιά νότα στις γιορτές με το Gancia Brachetto D’Acqui!
H πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου καταφθάνει και μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας ανθρώπους! Το Gancia Brachetto D’Acqui είναι η ιδανική επιλογή κεράσματος, είτε πρόκειται για χαλαρή συνάντηση φίλων είτε για το εορταστικό οικογενειακό τραπέζι. Γλυκό και ήπιο, με φρουτένια και λουλουδάτα αρώματα, μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και σπιτικά γλυκά, και φυσικά, συνιστά μία εξαιρετική επιλογή δώρου για κάθε γιορτινό τραπέζι. Μοιραστείτε ένα ποτήρι Gancia Brachetto D’Acqui με τους αγαπημένους σας και αφεθείτε στην πιο γλυκιά και εορταστική απόλαυση!

Το Gancia Brachetto D’Acqui είναι ένας γλυκός, ερυθρός, αφρώδης οίνος, που παράγεται αποκλειστικά από την ποικιλία Brachetto σε D.O.C.G.,  με λαμπερό ρουμπινί χρώμα μέτριας έντασης και λεπτές, επίμονες φυσαλίδες. Στη μύτη φινετσάτο με χαρακτηριστικά ανθικά αρώματα και νότες τριαντάφυλλου και ώριμου φρούτου. Γλυκό, ήπιο, με εντυπωσιακά αρώματα στο στόμα, φρέσκο, με ευχάριστη, λουλουδάτη επίγευση. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό aperitif, το οποίο συνοδεύει όλων των ειδών τα φρούτα και τις φρουτοσαλάτες. Όμως, παραδοσιακά συνοδεύει το επιδόρπιο στο τέλος ενός γεύματος, από μπισκοτάκια και γλυκά σνακ μέχρι σπιτικά κέικ και τάρτες. Σερβίρεται παγωμένο στους 6o C – 8ο C.

Ο οίκος Gancia, με έτος ίδρυσης το 1850 από τον Carlo Gancia, ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου Ιταλικού αφρώδη οίνου, πριν καν συσταθεί το μοντέρνο Ιταλικό κράτος. Οι αμπελώνες της Gancia βρίσκονται στην καρδιά της περιοχής του Piemonte και έχουν έκταση 2.000 εκταρίων.Τα ιστορικά υπόγεια Κελάρια του Οίκου Gancia αποκαλούμενα και ως “Underground Cathedrals”, κέρδισαν αυτό το όνομα, λόγω της μοναδικής αρχιτεκτονικής τους. Είναι σκαμμένα σε ηφαιστειακό υπέδαφος για την διατήρηση μίας μόνιμα σταθερής θερμοκρασίας 12-14Ο C, ώστε ο οίνος να ωριμάσει κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες. Η Unesco προέβη στον χαρακτηρισμό τους ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below